Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Asigurari
Au intrat in vigoare normele CSA privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Ordinul CSA nr. 12/2012 pentru punerea in aplicare a normelor privind autorizarea si desfasurarea activitatii de subscriere si cedare in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 449 din 5 iulie a.c. Proiectul de norme a fost aprobat de Consiliul CSA in sedinta din 6 iunie 2012 si prevede ca necesarul de capitaluri proprii ale asiguratorilor sa fie determinat in functie de estimarile cu privire la subscrierile riscurilor de catastrofa naturala si de programul de reasigurare al acestora.

Aviva Aviva si-a vandut jumatate din participatia detinuta la Delta Lloyd
Aviva al doilea mare asigurator de pe piata din Marea Britanie, si-a vandut jumatate din participatia sa detinuta la rivala olandeza Delta Lloyd, scrie capital.ro.

Eureko Eureko pleacă din Romānia după pierderi de 30 de milioane de euro īn opt ani
Economia romānească pierde īncă un investitor străin. Olandezii de la Eureko pleacă din ţara noastră la īnceputul anului viitor, după pierderi īnsemnate.

CSA a aprobat normele privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat, in sedinta din 5 iunie 2012, proiectul de Norme privind autorizarea, subscrierea si cedarea in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala.

Aeroportul Henri Coanda ASTRA Asigurari a reinnoit contractul cu aeroportul Henri COANDA
Compania ASTRA Asigurari a obtinut contractul de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti a Aeroportului International Henri COANDA, pentru perioada 2012-2013, pentru care va incasa o prima de 242.500 EUR (1 mil. lei), potrivit anuntului de atribuire al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB). De asemenea, ASTRA a castigat si licitatia pentru asigurarea bunurilor aferente punctului de lucru Aeroportului Henri COANDA si Clubului Aeroport Eforie Sud, pentru suma de 1,54 mil. lei.

Asirom Vara aduce reduceri la asigurarile ASIROM
ASIROM, companie membra a VIENNA Insurance Group, deruleaza pe toata perioada verii o campanie promotionala prin care ofera clientilor existenti, dar si celor noi, posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% la asigurarea CASCO, asigurarea proprietatii pentru persoane fizice sau juridice, asigurarea de accidente si asigurarea de calatorie in strainatate.

PIRAEUS Insurance Broker a lansat o noua platforma de vanzare online si mizeaza pe asigurarile de sanatate
PIRAEUS Insurance Broker a lansat ieri o noua versiune a site-ului www.piraeusinsurance.ro. Acesta integreaza acum solutia informatica back-office de emitere asigurari online, cu o gama extinsa de produse oferite si cu o interactivitate sporita.

Cuvantul brokerilor de asigurare si al furnizorilor de servicii medicale trebuie ascultat la elaborarea reformei in sanatate
`Cuvantul asiguratorilor a fost ascultat foarte tarziu in ceea ce priveste reforma in sanatate, practic abia dupa ce a fost facut draftul acesteia. Nu este corect! Nu poti face o reforma pe banii altora. Consultarea tuturor e absolut necesara intr-un cadru care sa generalizeze proiectul final al legislatiei`, a precizat Alexandru APOSTOL, Directorul General al MAXYGO Broker de Asigurare.

ANPCPPSR : Trebuie recastigata increderea populatiei in intreaga piata financiara
La gradul redus de cuprindere a asigurarilor de sanatate contribuie din plin lipsa de educare, informare si de formare a unui spirit in acest sens. Sorin MIERLEA, Presedinte ANPCPPSR, a subliniat necesitatea unuei implicari directe a intregii industrii pentru majorarea gradului de informare a cetateanului in privinta beneficiilor pe care le pot aduce aceste produse: "Doar un cetatean informat poate deveni un consumator. Nu in ultimul rand, trebuie recastigata increderea consumatorului in intreaga zona financiar-bancara si de asigurari".

Brokerii online, pana la 4% din total piata
"Asigurarile online sunt un fel de Fata Morgana. Toata lumea crede ca este un business de viitor, dar eu nu consider ca este un business in sine, nici pentru un asigurator si nici pentru un broker. In cazul SAFETY, vanzarile online reprezinta momentan 1,2 % din total. Online-ul inseamna eficienta si economie de timp pentru client si are multe caracteristici pe care, daca nu le tratam cu atentie, riscam sa nu crestem", a semnalat Viorel VASILE, Managing Partner, SAFETY Broker in cadrul evenimentului dedicat asigurarilor auto de lal FIAR 2012.

EUROTAXGlass`s este singura companie care ofera conceptul de one-stop-shop pe piata auto
EUROTAXGlass`s este singura companie care ofera conceptul de one-stop-shop pe piata auto. De la strategii de subscriere pana la daune, integrate in diverse platforme sau direct in sistemele proprii ale clientilor.

SilverDAT online (SDO) - prima generatie de aplicatie online de evaluare a vehiculelor furnizata de DAT in Romania
SilverDAT online (SDO) - prima generatie de aplicatie online de evaluare a vehiculelor furnizata de DAT in Romania, bazata pe sistemul DAT Europa-Code, poate fi accesibil jucatorilor din piata de asigurari, leasing sau auto.

Asiguratul, in centrul strategiei 2012-2016 a CSA
Evolutiile recente, atat la nivelul pietei locale de asigurari, cat si al celei europene, precum si perspectivele economice generale au determinat CSA sa adopte o noua strategie: "odata cu inceperea activitatii noului Consiliu al CSA, a fost adoptata o noua strategie, pentru perioada 2012 - 2016, si planul de actiune pentru atingerea obiectivelor asumate prin acesta", a declarat Constantin BUZOIANU, Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

Plangerile inregistrate de CSA au crescut cu aproape 43% in primul trimestru al acestui an
In perioada ianuarie - martie 2012, la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor au fost inregistrate si solutionate 2.630 de plangeri, numarul acestora fiind in crestere cu 42,93% fata de acelasi interval al anului trecut. Din punct de vedere al statutului juridic al petentilor, s-a constatat ca reclamatiile transmise de persoanele fizice detin o pondere de 86% din total. Cele mai multe petitii au fost inregistrate pe clasa asigurarilor obligatorii RCA, respectiv 1.825 de reclamatii, ceea ce reprezinta 69,39% din total. Asigurarile facultative CASCO au inregistrat 16,27% din total.

S-au decernat premiile asteptate de intreaga piata de asigurari!
Cele mai performante companii de asigurari romanesti si retelele lor teritoriale au fost premiate aseara, in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Fuziunea dintre BCR Asigurari si OMNIASIG se va incheia in luna mai 2012
Procesul de fuziune prin care OMNIASIG va fi absorbita de catre BCR Asigurari se va finaliza in luna mai. Compania rezultata, al carei nume va fi OMNIASIG, vizeaza ocuparea primei pozitii in clasamentul companiilor de asigurari generale din Romania, au precizat reprezentantii asiguratorului intr-un comunicat remis astazi

Bilantul primei saptamani a Campaniei Nationale
Astazi se incheie prima saptamana a Campaniei Nationale "ASIGURA-TE!", cea mai ampla campanie de educare si informare in asigurari desfasurata pana acum in Romania. Programata pentru intervalul 20 martie - 20 iunie, campania este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, IGPR - Inspectoratul General al Politiei Rutiere si ANPCPPSR - Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.

Despagubirile pentru daune morale, vatamari corporale si deces - in crestere
a nivelul politelor RCA, s-a putut observa in ultimii ani o crestere a ponderii despagubirilor acordate pentru daune morale, vatamari corporale si deces. Cu toate acestea, solicitarile de plata pe cale amiabila ale acestor tipuri de despagubiri au fost foarte reduse.

Nota de plata GENERALI la finalul iernii: daune de milioane de euro, platite in doua saptamani. Ce s-a intamplat in Romania?
Catastrofele naturale determinate de schimbarile meteorologice au afectat business-ul de asigurari, potrivit unui raport intern realizat in randul celor 14 companii membre ale GENERALI PPF Holding (GPH), lider in CEE in industria de asigurari. In doar doua saptamani, mai exact in prima jumatate a lunii februarie, numarul daunelor raportate la nivel de grup a crescut cu aproape 40% comparativ cu perioada similara a unei ierni mai "obisnuite", platile ridicandu-se la milioane de euro. In Romania, daunele platite de GENERALI in prima jumatate a lunii februarie au fost cu 21.000 EUR peste cele din intreaga luna ianuarie.

Cod portocaliu de ninsori si viscol pentru Bucuresti si alte 19 judete. Ce trebuie sa stie soferii care pornesc la drum
Meteorologii au emis avertizarea de cod portocaliu de ninsori si viscol pana miercuri dimineata pentru Bucuresti si alte 19 judete, atentionand ca viteza vantului va depasi 70- 80 km/h, iar vizibilitatea va scadea sub 50 de metri, potrivit MEDIAFAX. In acelasi timp, a fost emis si codul galben pentru alte 17 judete din nordul si centrul Moldovei, Banat si zona de munte, unde va continua sa ninga, iar vantul va avea viteze de pana la 30-40 km/h.   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    »
Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto