Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Asigurari
Subscrieri de 399 mil. EUR si o pierdere de 8,8 mil. EUR pentru VIG, in Romania, in primele noua luni
In primele noua luni ale anului, companiile membre VIENNA Insurance Group din Romania au subscris prime in valoare de 399 mil. EUR, cu doar 0,6% peste nivelul raportat in perioada similara a lui 2010, cand afacerile totalizau 396,6 mil. EUR. La finalul perioadei analizate, VIG avea o pierdere cumulata de 8,8 mil. EUR, dupa ce, la jumatatea anului, inregistrase un profit inainte de impozitare de 1,6 mil. EUR, iar in primele trei trimestre ale anului 2010, profitul se situa la 25,9 mil. EUR.

12% - gradul de reinnoire a politelor PAD la finele lunii octombrie
Numarul politelor de asigurare obligatorie a locuintei (PAD) a coborat la circa 800.000 la finele lunii octombrie (un grad de cuprindere de 9,5% la nivel national), fata de un maxim de 830.000 in luna iulie a.c., se arata in datele prezentate de catre PAID. "In prezent, ritmul mediu de subscriere a coborat la 300-400 de polite pe zi, fata de 2.500-3.000 in lunile anterioare", ne-a declarat Marius BULUGEA, Director General PAID.

Seminar Media Makers - Solutii practice privind aplicatia REVISAL
Termenul pana la care companiile sunt obligate prin lege sa transmita datele privind salariatii catre REVISAL a fost prelungit pana la data de 15 decembrie a.c., potrivit H.G. nr. 1105/2011, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 798 din 10 noiembrie a.c., care aduce reglementari referitoare la inregistrarea sporurilor salariale in registrul de evidenta al salariatilor.

VIG a înregistrat în România o pierdere de 8,8 milioane euro în primele nouă luni
Grupul austriac de asigurări Vienna Insurance Group (VIG) a înregistrat o pierdere de 8,8 millioane euro din afacerile din România în primele nouă luni, faţă de un profit brut de 25,9 milioane euro în acelaşi interval al anului trecut, potrivit unui raport al grupului.

PRO FIDUCIARIA tinteste piata de e-learning
PRO FIDUCIARIA - Centru de Consultanta si Training in Asigurari si Pensii, isi propune sa pregateasca peste 5.000 de cursanti in primul semestru al anului viitor prin intermediul platformei sale de e-learning.

Subscrierile ASTRA Asigurari cresc cu 3,47% la noua luni. Profitul ajunge la 78 mil. lei
ASTRA Asigurari, liderul pietei de profil din Romania, a inregistrat o crestere de 3,47% a volumului de prime brute subscrise la finele trimestrului III al anului curent. Astfel, volumul primelor brute subscrise totale nete inregistrate de companie se ridica la valoarea de 870 mil. lei, din care 855 mil. lei sunt aferente claselor de asigurari generale. In acelasi timp, compania a inregistrat un profit contabil net in valoare de 78 mil. lei, in comparatie cu 18 mil. lei in aceeasi perioada a anului trecut.

FATA Asigurari stabileste obiectivele noilor campanii pentru asigurari agricole si CASCO
La inceputul campaniilor de toamna, compania FATA Asigurari a organizat o intalnire cu forta sa de vanzari. Cu acest prilej, membrilor echipei le-au fost comunicate modificarile aduse produselor de asigurari agricole si CASCO, acestea fiind cele pe care se vor concentra eforturile de vanzare in perioada urmatoare. Pe agenda de discutii a intalnirii s-au aflat si obiectivele stabilite pentru aceste campanii, precum si strategia prin care se urmareste atingerea acestora.

Microbuzul implicat in accidentul soldat cu 14 morti din Ungaria nu respecta prevederile legale privind transportul de persoane
Ministerul Transporturilor a publicat concluziile raportulului privind accidentul de pe 31 octombrie din Ungaria in care au murit 14 romani, aratand ca soferul TIR-ului care a cauzat evenimentul rutier indeplinea cerintele impuse prin lege privind starea tehnica a vehiculului, cat si pe cele privind transportul de marfa.

Conducerea CAMPION Broker a prezentat echipei obiectivele pentru 2012
Sambata, 12 noiembrie, la Targu Mures s-a desfasurat Conferinta Nationala de Vanzari a companiei CAMPION Broker. Cu acest prilej, s-au reunit aproximativ 400 de membri ai echipei, reprezentand 82 de administratii la nivel national si colaboratorii lor.

Se apropie editia a VII-a a Conferintei Nationale ALB
Asociatia Societatilor Financiare - ALB Romania organizeaza joi, 17 noiembrie, Conferinta Nationala ALB sub titlul "Piata financiara nebancara - noi politici pentru leasing si creditul de consum".

Seminar Media Makers - Solutii practice privind aplicatia REVISAL
Termenul pana la care companiile sunt obligate prin lege sa transmita datele privind salariatii catre REVISAL a fost prelungit pana la data de 15 decembrie a.c., H.G. nr. 1105/2011, publicata in Monitorul oficial al Romaniei, Partea I, nr. 798/10/11.2011 a.c. aducand reglementari referitoare la inregistrarea sporurilor salariale in registrul de evidenta al salariatilor.

Astra Asigurări: Profitul net a crescut de 4,3 ori în primele nouă luni
Astra Asigurări a înregistrat un profit net de 78 milioane lei în primele nouă luni din acest an, în creştere de 4,3 ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat luni compania.

BCR Asigurari de Viata lanseaza aplicatia pentru smartphone si tablete
BCR Asigurari de Viata VIENNA Insurance Group este prima companie romaneasca de asigurari de viata care faciliteaza clientilor utilizatori de smartphone si tablete accesul rapid la informatii despre produsele si serviciile companiei. Astfel, incepand cu data de 1 noiembrie 2011, BCR Asigurari de Viata este prezenta si in magazinul online de aplicatii de la App Store printr-o aplicatie gratuita, la dispozitia tuturor utilizatorilor de smartphone-uri si tablete cu sistem de operare iOS - Apple.

CAMPION Broker organizeaza la Targu Mures Conferinta Nationala de Vanzari
Finalul acestei saptamani aduce la Targu Mures intreaga echipa CAMPION Broker. Eveniment devenit deja traditional, Conferinta Nationala de Vanzari constituie un prilej de intalnire a fortei de vanzari a companiei.

Imnul GENERALI in Concertului lui Havasi
Compania GENERALI Romania este Co-Sponsorul unui eveniment cultural de o inalta tinuta - Symphonic Red Concert Show, sustinut de un pianist de talie internationala - HAVASI.

Activitatea EURORISK Broker de Asigurare a fost interzisa temporar
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat sanctionarea societatii EURORISK Broker de Asigurare cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii, decizia fiind transmisa spre publicare in Monitorul Oficial, Partea I.

La ce trucuri mai apelează asiguratorii la vânzarea poliţelor RCA
Uniqa este singura companie de asigurări care, aparent, mai oferă poliţe RCA plătibile în rate, în condiţiile în care asigurarea de răspundere civilă obligatorie s-a scumpit suficient de mult, ca asigurătorii să nu mai facă primii paşi în întâmpinarea clienţilor. Nici Uniqa nu face decât un „pas pe jumătate“.

Trei cutremure produse in Vrancea in ultimele 12 ore
Doua seisme cu o magnitudine de 3,3 si 3,2 grade pe scara Richter s-au produs, miercuri noapte, in zona Vrancea, potrivit datelor furnizate de Institutului National pentru Fizica Pamantului. De asemenea, un alt cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade pe scara Richter a avut loc azi dimineata, la ora 5.06, in aceeasi zona. Seismul s-a produs la o adancime de 131 de kilometri, localitatile cele mai apropiate de epicentru fiind Nereju, Andreiasu de Jos, Nistoresti, Lopatari si Paulesti.

Romania este a patra piata de asigurari generale din CEE. Sapte asiguratori romani sunt in TOP 50
Piata de asigurari generale din regiunea Europei Centrale si de Est a totalizat 9,65 mld. EUR in primul semestru al anului, in crestere cu 5,88%, raportat la S1/2010, arata XPRIMM INSURANCE Report 1H 2011. Cu 760 mil. EUR prime brute subscrise pe segmentul de asigurari generale in S1/2011, piata de profil din Romania s-a plasat in perioada analizata pe a patra pozitie in topul celor 17 tari care apartin spatiului Europei Centrale si de Est, cu o cota de piata de 7,88%. Cu un an inainte, Romania se plasa in acelasi clasament pe a treia pozitie, cu o cota de piata de 9,3%. Aceasta modificare de ierarhie a provenit pe fondul scaderii pietei romanesti cu 10,3%, precum si al majorarii pietei de profil slovene cu peste un punct procentual.

DESTINE Broker: Doar emiterea electronica nu mai este suficienta
Daca inceputul legaturilor dintre piata de asigurari si mediul online a fost destul de timid, obligativitatea emiterii electronice a politelor RCA a avut darul de a dinamiza acest aspect. In ultimii ani, volumul vanzarilor on-line a crescut substantial, depasind cu mult tinta initiala a companiilor si, in acelasi timp, s-a constatat ca doar emiterea electronica nu este suficienta. Pentru companiile de brokeraj in asigurari - cu numar mare de colaboratori, produse diverse care se pot emite electronic - a venit timpul sa se faca trecerea la un produs superior, care sa raspunda in acelasi timp necesitatii de informare, de ofertare, de emitere, de raportare si decontare, dar, mai ales, de monitorizare in timp real a activitatii fiecarui colaborator, precum si de gestionare a intregii activitati a companiei.«    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    »
Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto