Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Asigurari
Se schimbă legea RCA. Cât poţi să ceri asiguratorului dacă întârzie plata
Asiguratorii care nu își îndeplinesc obligaţiile ce decurg din polițele RCA sau şi le îndeplinesc defectuos, vor plăti, pentru fiecare zi de întârziere, penalizări de 0,2% din valoarea despăgubirii cuvenite, se arată într-un comunicat al Comisiei de Spraveghere a Asigurărilor (CSA)

Porsche Finance Group are un nou CEO
Porsche Finance Group l-a numit în funcţia de CEO pe Alexander Nekolar, care îl înlocuieşte pe Kurt Leitner, a anunţat marţi compania.

Mai mult de un sfert dintre soferii din Romania stiu mai multe despre rolul asigurarii CASCO
Aproximativ 2 milioane dintre cei 6,3 milioane de soferi din Romania stiu acum ca daca isi iubesc masina trebuie sa ii faca o asigurare si sa tina cont de sfaturile privind condusul preventive pe timp de iarna. Pe tot parcursul saptamanii trecute, CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, IGPR - Inspectoratul General al Politiei Rutiere si APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor au derulat, cu sprijinul principalelor companii de asigurari, campania de informare si educare publica "Iti iubesti masina? Fa-i o asigurare!".

Excelenta in brokerajul de asigurari se premiaza pe 9 februarie 2012
In seara de 9 februarie 2012, excelenta in brokerajul de asigurari va fi recompensata la Clubul FRATELLI Studios din Bucuresti prin intermediul a 4 mari categorii de premii, in cadrul primei editii a Premiilor Pietei de Brokeraj.

Un nou proiect UNIQ pe piata romaneasca de asigurari, de la UNIQA
UNIQA Asigurari continua strategia de investitii in servicii speciale pentru clientii sai prin lansarea unui nou proiect unic pentru piata locala de asigurari - UNIQA Mobil. Prin acest serviciu, care va fi lansat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, compania si-a propus sa faciliteze accesul tuturor romanilor la informatii utile despre asigurari, oriunde s-ar afla.

QBE Romania are un nou Director General
Incepand de luna trecuta, QBE Insurance (Europe) Limited Marea Britanie Sucursala Romania are un nou Director General. Mihai LUCANU il inlocuieste pe Gabriel SAUER, care a fost numit Membru al Directoratului ASIROM, urmand sa preia responsabilitatile in domeniul tehnic al asigurarilor generale la QBE Romania.

Parcul auto naţional este asigurat RCA în proporţie de 80%, sub limitele UE
Parcul auto naţional este asigurat prin intermediul poliţelor de răspundere civilă auto (RCA) obligatorie în proporţie de 80%, a declarat, luni, preşedintele Directoratului UNIQA Asigurări, Florin Golovatic, care a citat datele unui studiu realizat în iulie de GfK România.

Afacerile Allianz-Ţiriac Asigurări au scăzut cu 16% în primele nouă luni
Allianz-Ţiriac Asigurări a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an prime brute subscrise în valoare 672 milioane de lei, în scădere cu 16% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat luni compania.

Participă acum la conferinţa anului: “Sănătate şi Securitate în Muncă - Construcţii Eficiente şi Practici Sănătoase!”
Pe data de 12 decembrie Resuma.ro și MasterMind Communications organizează conferința “Sănătate și securitate în muncă – construcții eficiente și practici sănătoase”.

Campania de informare in domeniul asigurarilor ajunge in marile complexe comerciale
Daca este week-end, este si momentul cumparaturilor saptamanale. Si cum o cumparatura serioasa impune un drum cu masina, aminteste-ti si de necesitatile acestui partener de nadejde din viata de zi cu zi. Prin urmare, daca "Iti iubesti masina? Fa-i o asigurare!". Afla tot ce trebuie sa stii despre asigurarea CASCO si masurile de siguranta in trafic specifice sezonului rece! Cea mai ampla campanie de informare cu privire la aceste subiecte continua pana la finalul saptamanii. De astazi pana duminica, veti putea gasi brosura informativa a campaniei si in marile complexe comerciale din Bucuresti si din marile orase ale tarii.

Subscrierile OMNIASIG scad cu 14,5% dupa primele noua lun
OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat in primele noua luni ale anului 2011 un volum de prime brute subscrise de 618,34 mil. lei, in scadere cu 14,5% comparativ cu perioada similara a anului 2010, rezultate in linie cu evolutia generala a pietei de profil, a anuntat ieri compania. In aceeasi perioada, valoarea daunelor platite a fost de 449,28 mil. lei.

Cresterea daunelor scumpeste politele RCA
Pretul politelor RCA va creste cu cel putin 5% anul viitor, din cauza daunelor platite de asiguratori pe acest segment in acest an, dar si a devalorizarii leului fata de euro, rezulta dintr-o analiza realizata de portalul www.asigura.ro. Tendinta vine si ca o reactie fireasca la scaderile de preturi de peste 20% care au avut loc pe piata RCA la inceputul anului in curs.

Masuri aplicate MULTIEXPERT Asig Broker de Asigurare
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat sanctionarea MULTIEXPERT Asig Broker de Asigurare cu interzicerea temporara a exercitarii activitatii, precum si retragerea aprobarii conducatorului executiv al societatii. Decizia de sanctionare a fost transmisa spre publicare in Monitorul Oficial, Partea I.

Cum investesc românii avuți pe termen lung, prin serviciile de management al bogaţiei
Românii cu suficient de multe zeci de mii de euro în conturi au propria percepție a perspectivei pe termen lung a serviciilor de private banking. Deschid conturi de acest tip pe numele copiilor lor și își lasă depozitele pe 3 luni să se reînnoiască automat vreme de ani de zile. În România, private banking este mai curând management al bogăţiei.

CSA asteapta propuneri pentru proiectul de modificare a prevederilor privind externalizarea serviciilor de catre asiguratori
CSA supune dezbaterii publice Proiectul de ordin privind modificarea si completarea Normelor privind principiile de organizare a unui sistem de control intern si management al riscurilor, precum si organizarea si desfasurarea activitatii de audit intern la asiguratori/reasiguratori, aprobate prin Ordinul presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 18/2009. Eventualele propuneri si observatii sunt asteptate pana la data de 30 noiembrie a.c., la office@csa-isc.ro sau prin posta.

Campania de informare in domeniul asigurarilor auto continua pana la finalul saptamanii
Jumatate din cele 2 milioane de exemplare ale brosurii informative distribuite gratuit in cadrul Campaniei "Iti iubesti masina? Fa-i o asigurare!" au ajuns deja la conducatorii auto din intreaga tara. Campania, derulata in parteneriat de CSA, Politia Rutiera si Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, constand in distribuirea materialelor informative in marile intersectii din Bucuresti si din principalele 15 orase ale tarii, precum cu cotidienele Adevarul si Romania Libera, continua pana duminica, 27 noiembrie.

Afacerile Omniasig au scăzut cu 14,5% în primele nouă luni, la 618,34 milioane lei
Omniasig Vienna Insurance Group a înregistrat în primele nouă luni ale anului un volum al primelor brute subscrise de 618,34 milioane lei, cu 14,5% mai mic decât cel înregistrat în aceeaşi perioadă din 2010, a anunţat joi compania.

Iti iubesti masina? Afla saptamana aceasta cum poti avea grija de ea!
Aproximativ 500.000 de brosuri informative au fost distribuite in prima zi a campaniei "Iti iubesti masina? Fa-i o asigurare!". Ele au ajuns la soferii care au tranzitat principalele intersectii din Capitala si le-au oferit informatii despre rolul si importanta unei polite CASCO si despre masurile de prevenire a evenimentelor rutiere specifice lunilor de iarna.

Brosura campaniei "Iti iubesti masina? Fa-i o asigurare!" - astazi si cu Romania Libera
Informarea in domeniul asigurarilor ajunge in strada prin intermediul campaniei "Iti iubesti masina? Fa-i o asigurare!" derulata in aceasta saptamana de CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, IGPR - Inspectoratul General al Politiei Rutiere si APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul principalelor companii de asigurari. Astazi, toti cei care vor cumpara cotidianul Romania Libera vor primi gratuit si brosura informativa a campaniei!

Asigurarea Travel PLUS de la BCR Asigurari se poate achizitiona direct online
BCR Asigurari ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona online produsul de asigurare TRAVEL Plus, prin intermediul oricarui smartphone, tableta electronica sau laptop cu conexiune la internet, serviciu disponibil 24 ore din 24, oriunde in lume.«    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    »
Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto