Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Asigurari
Fundatia "Sfantul Dimitrie" si BCR Asigurari se implica in activitati de voluntariat
Anul Voluntariatului aduce impreuna BCR Asigurari VIENNA Insurance Group si Fundatia "Sfantul Dimitrie" in dezvoltarea de activitati de voluntariat de tip educational in centrele fundatiei.

Profit brut de 11 mil. lei si o crestere de 1% a subscrierilor in primele noua luni, pentru BCR Asigurari
In primele noua luni ale anului 2011, BCR Asigurari a inregistrat un volum de subscrieri de peste 345 mil. lei, in crestere usoara, cu aproape 0,9%, fata de aceeasi perioada a anului 2010 (342 mil. lei), mentinandu-se astfel in topul companiilor de asigurari non-life. De asemenea, compania membra a VIENNA Insurance Group a anuntat ieri un profit brut in valoare de 11 mil. lei la nivelul primelor trei trimestre, conform standardelor IFRS.

Ce companii au fost premiate la Gala UNSICAR?
Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediare si Consultanta in Asigurari (UNSICAR) a decernat ieri, 5 decembrie, premiile celei de-a IX-a editii a Galei sale anuale.

Legea privind coplata, publicata in Monitorul Oficial
Legea nr. 220/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, prin care este introdusa coplata pentru unele servicii medicale, prin intermediul tichetului moderator pentru sanatate, a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 851 din 30 noiembrie a.c.

Consilierea clientilor, esentiala pe timp de criza
In vreme de criza, cand analiza unui produs de asigurare este mai amanuntita ca niciodata, brokerii s-au dovedit a fi consultanti valorosi ai romanilor. Despre consilierea clientilor pe timp de criza se va discuta in cadrul emisiunii de astazi, "Ora de Risc", de la RFI - Radio France Internationale. Invitatii editiei vor fi Ciprian GRIGORESCU, Director Vanzari Alternative, FATA Asigurari, Camelia ISACHE, Director General, MILLENIUM Insurance Broker, Alexandru APOSTOL - Director General, MAXYGO Broker, Mihaela CIRCU - New Media Director, Media XPRIMM, si Andreea IONETE - Coordonator XPRIMM Newsletters.

Artur BOROWINSKI a fost avizat in functia de Presedinte al Directoratului OMNIASIG
OMNIASIG a anuntat vineri ca a primit din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor avizul favorabil pentru numirea lui Artur BOROWINSKI in functia de Presedinte al Directoratului companiei. Activitatea lui Artur BOROWINSKI in Romania a inceput in anul 2010, cand a fost numit membru in Consiliile de Supraveghere ale companiilor membre VIG din tara noastra.

Parteneriat pentru o vacanta asigurata: APPA - ANAT
ANAT - Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor au incheiat un protocol de colaborare al carui obiectiv il constituie sustinerea campaniilor si evenimentelor menite sa creasca gradul de informare si educare al publicului cu privire la masurile pe care orice persoana care calatoreste in afara tarii trebuie sa le ia pentru a-si "asigura" o vacanta linistita.

Prime intermediate de 11,7 mil. lei pentru STAR Broker
STAR Broker de Asigurare a intermediat, in primele noua luni ale anului curent, prime brute de asigurare ce au insumat 2,8 mil. EUR (11,7 mil. lei), ceea ce reprezinta o evolutie crescatoare in moneda europeana de circa 36,5%, raportat la 3T/2010. Totodata, in perioada analizata, compania a realizat un profit de 150 mii lei, in vreme ce veniturile din activitatea de brokeraj s-au cifrat la circa 3 mil. lei.

Sprijiniti informarea cu privire la asigurari redirectionand 2% din impozitul pe venit
Cea mai recenta campanie de educare si informare in domeniul asigurarilor, initaiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, s-a concretizat prin faptul ca 2 milioane de soferi romani stiu acum mai multe despre rolul asigurarii CASCO. Puteti sprijini si dumneavoastra proiectele destinate sa creasca gradul de informare in asigurari din Romania. Puteti directiona 2% din impozitul datorat pe venitul anual catre APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor.

Performantele brokerilor de asigurare, premiate astazi la Gala UNSICAR, Editia a IX-a
Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediare si Consultanta in Asigurari (UNSICAR) va decerna astazi, 5 decembrie a.c., premiile celei de-a IX-a editii a Galei sale anuale. Gala Premiilor UNSICAR are loc in aceasta seara, incepand cu orele 18.30, la Hotel J.W. Marriott din Bucuresti, sala Grand Ballroom.

Bogdan ANDRIESCU, reconfirmat Presedinte al UNSICAR
In urma Adunarii Generale de ieri, 5 decembrie a.c., Bogdan ANDRIESCU a fost reconfirmat in functia de Presedinte al UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania. De asemenea, noul Comitet Director este format din: Ionel DIMA, Vicepresedinte, AVUS Group, Gheorghe GRAD, Director General, SRBA, Victor SRAER, General Manager, OTTO Broker si Zorin PUSCASU, Director General, MEDIATIS Broker.

CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA modifică legislația cu privire la RCA
Asigurătorii care nu īși īndeplinesc obligaţiile ce decurg din polițele RCA sau şi le īndeplinesc defectuos, vor plăti, pentru fiecare zi de īntārziere, penalizări de 0,2% din valoarea despăgubirii cuvenite. Totodată, pentru poliţele emise īncepānd cu data de 1 ianuarie 2012, sistemul bonus-malus se va aplica și asiguraților persoane juridice.

Cum arata noua organigrama a CSA
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a anuntat ieri publicarea noii organigrame a institutiei pe site-ul www.csa-isc.ro la sectiunea Despre CSA/Organizare. Noua structura organizatorica cuprinde 12 directii de specialitate si este operationala incepand de azi, 1 decembrie 2011.

Afaceri de 76.5 mil. lei pentru AON Romania
AON Romania a realizat in primele noua luni ale anului curent un volum de prime intermediate de 76,5 mil. lei, in scadere cu circa 9,6 mil. lei in valoarea absoluta, fata de perioada ianuarie - septembrie 2010. Totodata, in perioada analizata, veniturile din activitatea de brokeraj ale AON Romania au totalizat 7,6 mil. lei.

Trofeul oferit la Premiile Pietei de Brokeraj este creatia sculptorului Bogdan HOJBOTA
Luna februarie a anului 2012 aduce un eveniment special, dedicat unei industrii care a dovedit ca poate face performanta si profit chiar si in vreme de criza. Este vorba despre prima editie a Premiilor Pietei de Brokeraj, destinata companiilor de brokeraj in asigurari.

Se modifica normele RCA: Bonus-Malus, aplicat si persoanelor juridice; se majoreaza limitele de despagubire
Pentru politele emise incepand cu data de 1 ianuarie 2012, sistemul Bonus-Malus se va aplica si asiguratilor persoane juridice. Atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice, in situatia in care, din motive tehnice, baza de date CEDAM nu poate fi interogata sau datele oferite sunt in neconcordanta cu documentele prezentate de asigurat, pentru a stabili clasa de bonus sau de malus aferenta, asiguratorul trebuie sa tina cont de documentele puse la dispozitie de asigurat.

Profit pe afaceri in scadere, pentru ALLIANZ-TIRIAC, la noua luni
Primele brute subscrise de ALLIANZ-TIRIAC in perioada ianuarie-septembrie 2011 s-au situat la 672 mil. lei, mai putin cu 16% comparativ cu nivelul de 798 mil. lei aferent aceleiasi perioade din anul anterior, potrivit standardelor de raportare IFRS. In cel de-al treilea trimestru, compania a realizat un profit inainte de impozitare de 2,5 mil. lei, adica o imbunatatire cu 45% a nivelului profitului inregistrat dupa primele 6 luni din 2011, profitul aferent primelor trei trimestre fiind astfel de 8 mil. lei.

Pe ce strategii mizeaza asiguratorii pentru 2012?
Pe o piata in scadere, multi asiguratori pun accentul pe canalele de vanzare alternative. CREDIT EUROPE Asigurari se bazeaza pe brokeri ca principala retea de distributie si, de aceea, transparenta reprezinta principalul element in relatia cu acestia. Mai mult decat atat, accesul la factorii de decizie este mult mai simplu, ceea ce sporeste flexibilitatea. Recent, compania a lansat www.ceaonline.ro, o platforma de vanzare online. "Suntem unul dintre primii asiguratori care a lansat un astfel de portal", a declarat Radu MANOLIU, Director General Adjunct, CREDIT ERUOPE Asigurari, in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzate ieri de RFI, subliniind insa ca brokerii vor continua sa reprezinte principala retea de distributie.

SAFETY Broker investeste in calitatea serviciilor printr-o noua aplicatie integrata de emitere online
Incepand cu 1 decembrie 2011, clientii SAFETY Broker beneficiaza de servicii si mai prompte din partea brokerului lor de asigurare. Compania lanseaza o noua aplicatie integrata de emitere online si gestiune. Softul este realizat de 24 Broker si personalizat pentru sistemul de operare al companiei.

Doua asigurari de sanatate fara evaluare medicala, de la SIGNAL Iduna
Compania SIGNAL Iduna lanseaza Standard Care si Premium Care - doua asigurari de sanatate care nu necesita evaluarea starii de sanatate a clientului la inchierea contractului de asigurare. Lansate sub deviza "Acum e usor sa fii sanatos!", cele doua produse ofera acces gratuit in cadrul unor clinici exclusiviste din cadrul retelei SIGNAL Mediqa Net, clientii platind o prima de asigurare unica, indiferent de varsta sau de sex.«    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    »
Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto