Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Asigurari
AXA Asigurari mizeaza pe valoarea echipei si cauta consultanti financiari in intreaga tara
Unul dintre atuurile pe care mizeaza companiile de asigurari pentru un succes pe termen lung il constituie o echipa de consultanti excelent pregatiti, care sa ofere clientilor servicii financiare integrate, capabili sa construiasca relatii pe termen lung. Una dintre companiile a caror politica imbratiseaza aceasta idee este AXA Asigurari, context in care desfasoara in aceasta perioada o ampla campanie de recrutare de consultanti financiari.

La Forumul de la Istanbul, Consiliul Birourilor Carte Verde va fi reprezentat de Presedinte
Mariusz WICHTOWSKI, Presedintele Consiliului Birourilor Carte Verde, a confirmat prezenta in calitate de keynote-speaker la International Insurance Forum 2012, eveniment care va avea loc la Istanbul in perioada 4-5 martie 2012. Evenimentului va aborda teme legate de asigurarile auto si de colaborarea transfrontaliera in vederea solutionarii principalelor probleme pe care le intampina domeniul in acest moment.

Protocol de colaborare intre ANPC, APPA, asiguratori si clinici private pentru sprijinirea reformei in sanatate
Sectorul privat urmareste respectarea drepturilor consumatorilor de sanatate si pune la dispozitia autoritatilor experienta acumulata in domeniul asigurarilor de sanatate. Astfel, un Grup de Lucru alcatuit din asiguratori de viata, clinici medicale, ANPC, APPA si UNSICAR a semnat ieri, 15 decembrie a.c., un protocol de colaborare. Acesta presupune formularea si inaintarea de propuneri comune catre autoritatile competente cu privire la sistemul asigurarilor de sanatate ca parte componenta din programul si strategia guvernamentala privind reforma in sanatate.

Studiu SAFETY Broker: preturile minime de pe piata RCA scad pe final de an
Pretul minim pe care il poate plati un sofer roman pentru reinnoirea politei RCA in aceasta iarna este cu aproximativ 15% mai mic decat la sfarsitul anului trecut, conform unui studiu al SAFETY Broker, cel mai mare broker independent din Romania, prin intermediul www.casco-ieftin.ro.

Alexandru APOSTOL: Nevoia de cash a companiilor va duce pe termen mediu la majorarea tarifelor de asigurare
In pofida crizei cu care s-au confruntat si se lupta in continuare, activitatea de brokeraj in asigurari a cunoscut o usoara detensionare, determinata de hotararea clientilor de a fi consiliati de un broker de asigurare pentru a alege cea mai potrivita varianta de acoperire a riscurilor.

Afaceri de 1,6 mil. lei pentru ATE Insurance in primele noua luni
ATE Insurance a subscris in primele noua luni un volum total de prime brute in valoare de 1,6 mil. lei, echivalentul a 0,4 mil. EUR, cu 0,3 mil. lei mai putin decat in ianuarie-septembrie 2010, arata datele financiare comunicate de companie publicatiei INSURANCE Profile. Valoarea daunelor platite de asigurator a totalizat circa 182 mii lei (din care 113 mii daune aferente clasei de asigurari auto - CASCO). "Aceasta scadere vine pe fondul diminuarii activitatii bancii (n.red.: ATE Bank Romania a fost recent scoasa la vanzare), care s-a reflectat si asupra activitatii noastre", ne-a declarat Dan STOICESCU, Director General, ATE Insurance Romania.

Astra Asigurări, controlată de CSA
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor s-a întrunit ieri într-o ședință extraordinară, pentru a analiza sesizările primite cu privire la produsul Astra Medica Bonus, pus în vânzare de compania Astra Asigurări, se arată într-un comunicat al CSA

Bugetul asigurărilor sociale pe 2012, votat fără amendamente
Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, miercuri seară, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2012, fără niciun amendament al Opoziţiei.

Un service auto cere insolvenţa Astra Asigurări
Alpha Auto Service a cerut in instanta insolventa Astra Asigurari, cea mai mare companie din domeniu. Service-ul auto are de recuperat de la asigurator peste 300.000 de lei, suma provenita din dosarele de dauna neachitate. Aceasta este prima cerere de insolventa asupra liderului pietei de asigurari, scrie Daily Business.

CSA: Un nou director la Fondul de Garantare
Nicolae Crişan a fost numit de către consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) în funcţia de director al Fondului de Garantare, după ce în perioada 2001 - 2006 a fost preşedinte al CSA, se arată într-un comunicat dat publicităţii luni.

eMAG intra pe piata asigurarilor
eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, lanseaza oferta de polite de asigurare RCA, disponibila prin eMAG Marketplace. Noua gama de servicii din oferta eMAG prin care vizitatorii pot comanda online polita RCA selectata, este dezvoltata in parteneriat cu ASIGURA | NETRISK Broker de Asigurare.

Numarul dosarelor avizate de F.P.V.S. creste ca urmare a cererilor de despagubire pentru vatamari corporale si deces
Numarul de cazuri noi avizate de Fondul de Protectie a Victimelor Strazii in primele 9 luni ale acestui an s-a ridicat la 736, fata de cele 547 inregistrate in aceeasi perioada a anului 2010, ceea ce reprezinta o crestere cu 34,6%.

Sarbatori Fericite de la GENERALI Romania
Seara trecuta, Hard Rock Cafe din Bucuresti a reunit peste 700 de invitati ai evenimentului special organizat de GENERALI Romania cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Ce asigura romanii: locuinte in 2011, sanatate in 2012
Perceput drept dificil, dar dinamic, deoarece a fost marcat atat de oportunitati importante, cat si de probleme economice, anul 2011 a adus, pentru piata de asigurari din Romania, si o serie de surprize. Cu siguranta, pentru multi actori din piata ar fi fost greu de anticipat ca vor incheia mai multe polite de asigurare de locuinta decat polite RCA, avand in vedere faptul ca asigurarile auto continua sa ocupe peste 50% din piata.

Eficienta si mobilitate - beneficii pe care brokerii de asigurare le pot obtine de la versiunea imbunatatita a OMNI e-BUSINESS 2.0
Industria de brokeraj in asigurari din Romania mizeaza pe dezvoltarea solutiilor online si investeste in sisteme integrate care sa le permita sa isi eficientizeze intregul proces de ofertare, vanzare si gestionare a relatiei cu clientii. In acest context, SOFTELLIGENCE a lansat o versiune imbunatatita a platformei OMNI e-BUSINESS 2.0, care ofera companiilor de brokeraj expunere controlata si integrata pe toate canalele de vanzare: traditionale, prin agenti interni/externi, e-commerce, vanzarile prin resellers si vanzarile din zona de corporate prin Employee Benefits Portals.

Doua programe de pregatire profesionala de la Insurance Training & Consulting
Compania Insurance Training & Consulting, furnizor autorizat de programe de pregatire profesionala in domeniul asigurarilor, organizeaza in perioada 12-16 decembrie 2011, in Bucuresti, 2 programe: "Programul de calificare profesionala pentru persoanle care doresc sa lucreze in distributia de produse de asigurari generale" si "Programul de calificare profesionala a coordonatorilor intermediarilor persoane juridice".

Surpriză. eMAG intră pe piaţa asigurărilor
Surpriză de la eMAG! Magazinul online deţinut de Dante International SA lansează oferta de poliţe de asigurare RCA în cadrul eMAG Marketplace. Noul serviciu este dezvoltat in parteneriat cu Asigura | Netrisk Broker de Asigurare.

Afacerile brokerilor au cumulat peste jumatate de miliard de euro in primele noua luni. Vezi topul brokerilor de asigurare
550 mil. EUR a fost valoarea totala a primelor intermediate de societatile de brokeraj in asigurare in primele noua luni ale anului curent, arata cifrele preliminare centralizate de INSURANCE Profile. Comparativ cu ianuarie-septembrie 2010, cand brokerii au intermediat circa 555 mil. EUR, piata de profil s-a diminuat cu circa un punct procentual.

Dan STOICESCU: Colaborarea cu brokerii este esentiala in dezvoltarea pietei de asigurari
Compania ATE Insurance Romania a ales sa sprijine editia inaugurala a Premiilor Pietei de Brokeraj in calitate de Partener al evenimentului. Opinia oficialilor companiei este aceea ca parteneriatul cu brokerii de asigurare este un factor important pentru cresterea oricarei societati de asigurare si, implicit, pentru dezvoltarea pietei locale de asigurari in ansamblu.

O vacanta linistita si o casa protejata - totul intr-o singura polita de asigurare - DRUM BUN de la FATA Asigurari
Conform statisticilor furnizate luna trecuta de Politia Romana, in primele zece luni ale anului au avut loc aproape 26.400 de spargeri de locuinte, cu peste 2.500 mai multe decat in aceeasi perioada din 2010, acestea reprezentand 15% din totalul infractiunilor de furt constatate. In acest context, FATA Asigurari a lansat recent polita de asigurare pentru calatorii in strainatate "DRUM BUN" care include gratuit, in premiera pentru Romania, extraoptiunea de asigurare impotriva riscului de furt prin efractie a bunurilor din locuinta, pe durata intregii vacante.«    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    »
Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto