Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Asigurari
Aplicatia BCR Asigurari de Viata pentru smartphone si tablete, disponibila acum si pentru Android
Aplicatia BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, disponibila din 1 noiembrie 2011 pentru smartphone si tablete cu sistem de operare iOS Apple, este acum disponibila si pentru sistemele de operare Android si poate fi descarcata gratuit de pe Android Market. BCR Asigurari de Viata este prima companie romaneasca de asigurari de viata care a facilitat clientilor utilizatori de smartphone si tablete accesul rapid la informatii despre produsele si serviciile companiei.

Proiectul de lege privind reforma sistemului de sanatate, retras din dezbatere publica
Proiectul de lege privind reforma sistemului sanatatii a fost retrasa din dezbatere publica vineri seara, la doar o ora de la interventia Presedintelui Traian BASESCU care solicita Primului Ministru acest lucru.

Bilantul distrugerilor de seara trecuta din Bucuresti. Pagubele in urma tulburarilor civile nu sunt acoperite prin politele de asigurare
Tulburarile civile, cum este cazul evenimentelor de seara trecuta din Bucuresti, reprezinta o excludere clar mentionata in aproape toate politele facultative de asigurare, atat auto, cat si property. "Singura varianta in care distrugerile de aseara ar putea fi acoperite este daca in politele de asigurare nu era mentionat expres ca acest risc este exclus", a explicat Viorel VASILE, Managing Partner, SAFETY Broker. "Riscul nu este preluat nici de companiile de reasigurare. De aceea, in mod normal, nu se despagubeste", a adaugat Viorel VASILE.

ROMATSA va da 1 mil. EUR pentru asigurarea de raspundere civila
ROMATSA - Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian organizeaza in data de 22 februarie a.c. o licitatie pentru atribuirea contractului de asigurare de raspundere civila fata de terti a activitatii acesteia. Valoarea contractului, adica suma pe care o va incasa asiguratorul care va castiga licitatia, este estimata la 1 mil. EUR fara TVA, potrivit anuntului de participare lansat de institutie pe e-licitatie.ro

Cauti un job nou la inceput de an?
Inceputul anului este un moment bun pentru noi planuri in cariera. Cei care vor sa isi schimbe locul de munca si sa isi continue cariera in domeniul asigurarilor trebuie sa stie ca cele mai recente joburi in piata de profil sunt disponibile pe www.asiguratori.ro - Jobul tau in asigurari!

Uniqa Asigurări şi-a majorat capitalul social cu 66%, la 432,27 milioane lei
Uniqa Asigurări şi-a majorat capitalul social cu 172 milioane lei (circa 40 milioane euro), la 432,27 milioane lei, asigurătorul avānd ca obiective pe termen lung īmbunătăţirea poziţiei pe piaţa romānească de asigurări şi dezvoltarea afacerilor pe segmentele profitabile.

Activele fondurilor de pensii private au ajuns la 1,25% din PIB la finalul anului 2011
Activele fondurilor de pensii private au ajuns la 6,857 miliarde lei la finalul anului 2011 şi reprezintă 1,25% din Produsul Interm Brut /PIB/, informează, luni, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private /CSSPP/.

Bugetul asigurărilor sociale pe 2012, votat fără amendamente
Plenul reunit al Parlamentului a aprobat, miercuri seară, Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2012, fără niciun amendament al Opoziţiei.

Jobul ideal in asigurari, la un click distanta cu asiguratori.ro
Prezentat in avanpremiera in cadrul Zilei Asigurarilor de la Bucuresti, cel mai recent proiect online Media XPRIMM s-a concretizat si este disponibil tuturor celor interesati de serviciile pe care le ofera. Ca urmare a experientei de aproape 10 ani a celui mai eficient instrument de recrutare la nivelul pietei asigurarilor din Romania - XPRIMM Job -, asiguratori.ro faciliteaza o legatura directa, exclusiva si permanenta intre cei care doresc un job intr-o companie din piata de asigurari si potentialii lor angajatori.

Francois COSTE, noul Director General al GROUPAMA Asigurari
Francois COSTE a fost numit in functia de Director General al GROUPAMA Asigurari si isi va prelua in mod oficial noile responsabilitati dupa primirea avizului din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Sanda NICOARA, care ocupa aceasta functie in prezent, isi va relua postul de Director General Adjunct si Chief Operational Officer in cadrul companiei.

Guvernul a aprobat modificarile la Legea falimentului companiilor de asigurari. Termenul pana la care creditorii pot recupera banii de la Fondul de garantare creste la cinci ani
Guvernul a aprobat ieri, 11 ianuarie a.c., proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 503/ 2004 privind redresarea financiara si falimentul societatilor de asigurare, a anuntat Executivul intr-un comunicat. Proiectul de act normativ reglementeaza extinderea termenului special de prescriptie, in care Fondul de garantare va putea plati indemnizatiile/despagubirile clientilor companiilor de asigurari intrate in faliment, de la 3 la 5 ani. In continuare, acest proiect de lege va intra in dezbaterea Parlamentului.

2012, anul schimbarii in prima linie. BCR Asigurari va absorbi o companie de cinci ori mai mare, numele OMNIASIG urmand sa conduca pentru prima oara clasamentul
Primavara acestui an va marca finalizarea celei mai importante fuziuni din piata romaneasca de asigurari care desi realizata in cadrul aceluiasi grup, este suficienta pentru a modifica radical TOP 5 asiguratori, nu numai printr-o schimbare de lider, dar mai ales prin cresterea competitivitatii ofertei de produse si servicii. Astfel, OMNIASIG va fi absorbita de BCR Asigurari, conform deciziei VIENNA Insurance Group, actionarul majoritar al ambelor companii, in scopul cresterii eficientei operatiunilor VIG in Romania, precum si al crearii companiei Numarul 1 din piata, cu afaceri de peste 1,4 mld. lei si o cota de piata de 17,9%.

In Romania se produce un incendiu la fiecare 20 de minute. Aveti asigurare?
In Romania au loc anual, in medie, 4.540 de incendii, ceea ce inseamna ca zilnic sunt distruse de incendiu 12 locuinte, se arata intr-un studiu realizat recent de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU). Potrivit acestuia, cele mai multe incendii de locuinta se produc in intervalul orar 18.00-22.00, cand are loc, in medie, un incendiu la fiecare 20 de minute.

Romanii pasesc cu incredere in era comertului online. Mediul online va avea un cuvant tot mai important de spus si in asigurari
Volumul comertului electronic cu plata online a crescut cu 24% in 2011 fata de anul anterior, ajungand la valoarea de 158,9 mil. EUR, conform datelor publicate de furnizate de Romcard, iar spre deosebire de anii anteriori cand doar anumite segmente inregistrau evolutii semnificative, anul trecut cresterea s-a manifestat in aproape toate domeniile.

EUROINS Romania, asiguratorul Parohiei Sfantul Pantelimon: Vom oferi despagubirile necesare in cel mai scurt timp
In urma incendiului care a afectat la inceputul acestei saptamani Biserica Sfantul Pantelimon din Bucuresti, EUROINS Romania, companie asiguratoare a Parohiei Sfantul Pantelimon, informeaza ca va solutiona acest caz in cel mai scurt timp posibil. Astfel, o echipa EUROINS analizeaza in acest moment informatiile necesare evaluarii prejudiciului si a cuantumului daunei.

RATB plăteşte companiei Astra peste 1 mil. lei pentru asigurarea obligatorie a vehiculelor
Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va plăti peste 1 milion lei societăţii Astra Asigurări, pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă (RCA) a parcului său auto pentru o perioadă de şase luni, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice.

Piata asigurarilor in 2012: cresteri pe sanatate, pierderi pe auto
Chiar daca se afla inca la nivel de discutii, reforma in sanatate pare sa reprezinte una dintre cele mai importante oportunitati pentru domeniul asigurarilor in 2012, an ce se contureza inca de pe acum drept unul dinamic, cu o serie de provocari carora industria trebuie sa le faca fata.

BCR si BCR Asigurari de Viata au lansat Asigurarea privata pentru sanatatea ta
Banca Comerciala Romana (BCR), in parteneriat cu BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a lansat, la inceputul acestei saptamani, o polita de asigurare privata de sanatate denumita Asigurarea privata pentru sanatatea ta.

Seful statului: Avem nevoie de sector privat in Sanatate
Evaluarile facute de comisia prezidentiala arata ca este nevoie de implicarea sectorului privat in sistemul de Sanatate, a declarat Presedintele Traian BASESCU la inceputul acestei saptamani, precizand ca noua lege in domeniu mizeaza pe filosofia ca o concurenta a unui sistem privat la sistemul public il obliga pe cel din urma la o crestere de performanta.

KUNDEN Broker se lanseaza si pe piata de asigurari auto RCA si CASCO
Anul 2011 a reprezentat un an prosper pentru compania de intermediere in asigurari KUNDEN Broker. Unul dintre obiectivele indeplinite ale acesteia a fost extinderea si pe segmentul asigurarilor non-life cu un nou portofoliu de servicii de protectie auto.«    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    »
Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto