Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Asigurari
Cod portocaliu de ninsori si viscol pentru Bucuresti si alte 19 judete. Ce trebuie sa stie soferii care pornesc la drum
Meteorologii au emis avertizarea de cod portocaliu de ninsori si viscol pana miercuri dimineata pentru Bucuresti si alte 19 judete, atentionand ca viteza vantului va depasi 70- 80 km/h, iar vizibilitatea va scadea sub 50 de metri, potrivit MEDIAFAX. In acelasi timp, a fost emis si codul galben pentru alte 17 judete din nordul si centrul Moldovei, Banat si zona de munte, unde va continua sa ninga, iar vantul va avea viteze de pana la 30-40 km/h.

Schimbari in conducerea executiva a FATA Asigurari. Bogdan PIRVU il inlocuieste pe Diego DE GENNARO in functia de Director General
In cadrul sedintei Consiliului de Administratie al societatii FATA Asigurari din data de 2 februarie 2012, a fost acceptata demisia lui Diego DE GENNARO din functia de Director General al companiei. In cadrul aceleiasi sedinte, Consiliul de Administratie al FATA Asigurari l-a numit in functia de Director General pe Bogdan PIRVU, care detinuse pana in prezent functia de Director General Adjunct.

Doi soferi care provocau accidente in mod intentionat, prinsi in flagrant de Politie
Doi tineri din judetul Ialomita au fost arestati preventiv pentru 29 de zile dupa ce au fost filmati si prinsi in flagrant de politisti tamponand intentionat alti soferi, in diverse locatii din capitala. Dupa accident, cei doi ii santajau, spunand ca vor raporta accidentul la Politie, unde li s-ar fi luat permisul de conducere. Astfel, ei obtineau sume cuprinse intre 200 si 600 de lei.

EximBank vinde online polite de asigurare pentru riscuri in afaceri
EximBank a implementat pe site-ul propriu o platforma de vanzare online a politelor de asigurare si a rapoartelor de informatii comerciale care faciliteaza accesul societatilor comerciale la produsele menite sa reduca riscurile in afaceri.

EUROINS Romania - partener si sustinator al industriei de intermediere in asigurari
Principalele companii de asigurari care pretuiesc parteneriatul pe care il deruleaza cu brokerii de asigurare sprijina editia inaugurala a unui eveniment dedicat acestei industrii performante - Premiile Brokerilor de Asigurare. EUROINS Romania este una dintre aceste companii si va fi prezenta la eveniment in calitate de Partener Principal.

SIF Banat-Crişana, al patrulea SIF care a semnat cu Erste pentru vânzarea acţiunilor BCR
Conducerea SIF Banat-Crişana (SIF1) a anunţat azi investitorii că şi-a exercitat dreptul de opţiune privind tranzacţia de vânzare cître Erste a pachetului de acţiuni deţinut în cadrul BCR. Compania se alătură astfel celorlalte trei SIF-uri care au semnat până acum cu Erste.

Profitul Aon, mai mare cu aproape 40% in 2011
Grupul american Aon, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de brokeraj de asigurare, reasigurare si de management al riscului la nivel mondial, prezent si in Romania, a inregistrat in 2011 un profit net in valoare de 979 milioane de dolari, cu 38,7% mai mult comparativ cu anul anterior.

24 de brokeri de asigurare au iesit anul trecut de pe piata din Romania
In 2011 si-au incetat activitatea 24 de brokeri de asigurare care isi desfasurau activitatea pe piata autohtona de profil. Dintre acestia, 13 au inaintat in mod voluntar catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor cereri de incetare a activitatii. Pe de alta parte, CSA a retras autorizatia pentru alti 11 brokeri, in urma constatarii mai multor nereguli.

BCR Asigurari de Viata VIG protejeaza viitorul copiilor, sprijinind proiectele culturale si educationale
BCR Asigurari de Viata VIG s-a alaturat in perioada noiembrie - decembrie 2011 campaniei BookLand - targ de carte si librarii, cu scopul de a crea un mediu stabil emotional si educational. In cadrul evenimentului, compania a sprijinit tombola "Protejeaza viitorul copilului tau!", accesibila tuturor participantilor pe durata desfasurarii targului de carte, avand ca miza "un munte de carti" - 500 de titluri utile oricarui copil.

90% din portofoliul companiei CertAsig este realizat prin intermediul companiilor de brokeraj
Compania CertAsig este cunoscuta in piata de asigurari pentru evenimentele periodice dedicate parteneilor din companiile de brokeraj, devenite deja traditionale. Pentru a-si arata recunoasterea fata de cei mai importanti parteneri ai sai, CertAsig sustine, in calitate de Partener, editia inaugurala a unui eveniment care va face istorie in seara zilei de 9 februarie a.c. - Premiile Brokerilor de Asigurare.

INSURANCE Training & Consulting demareaza programele de pregatire profesionala in teritoriu
Compania INSURANCE Training & Consulting, furnizor autorizat de programe de pregatire profesionala in asigurari, demareaza in teritoriu seria de cursuri si traininguri destinate celor care lucreaza sau doresc sa lucreze in domeniu. Astfel, in perioada 6-10 februarie a.c., IT&C organizeaza la Constanta "Programul de calificare profesionala pentru persoanele care doresc sa lucreze in distributia de produse de asigurari generale".

Noi membri la conducerea companiilor UNIQA din Romania. Romeo JANTEA este noul Vicepresedinte al UNIQA Asigurari
Incepand cu luna ianuarie a.c., Romeo JANTEA (51 de ani) a fost numit Vicepresedinte al Directoratului UNIQA Asigurari si Chief Sales Officer (CSO). Cu o vasta experienta in management si asigurari, Romeo JANTEA a condus compania BCR Asigurari intre anii 2002 - 2006.

Dezbatere 1asig.ro: Tulburari civile vs. vandalism in clauzele politelor de asigurare
Ca urmare a valului de reactii si dezbateri starnite de articolul cu privire la acoperirea/excluderea din politele de asigurare a riscurilor de distrugere a bunurilor in cazul tulburarilor civile/acte de vandalism din seara de duminica, 15 ianuarie din Bucuresti, redactia XPRIMM Newsletters invita toti cititorii care au un punct de vedere vizavi de acest subiect sa ni-l transmita sub forma de comentariu la aceasta solicitare. Comentariile primite vor face ulterior subiectul unui material mai amplu pe aceasta tema, cu scopul de a clarifica problema acoperirii pagubelor produse in urma evenimentelor de duminica de catre asiguratori.

2011 - un an "sarac" in catastrofe naturale pentru Romania
Romania a fost "ocolita" in anul precedent de daune catastrofale semnificative, comparativ cu anii precedenti. Astfel, daca la nivel mondial anul 2011 a fost apreciat de experti ca fiind cel mai costisitor din istorie in ceea ce priveste pierderile catastrofale (292, 2 mld. EUR pierderi economice si 80,74 mld. EUR pierderi asigurate, potrivit MUNICH Re), in Romania daunele au fost mult mai mici comparativ cu anii precedenti.

Theodor ALEXANDRESCU: Sistemul public de sanatate nu va mai putea functiona multa vreme fara implicarea mediului privat
In urma cu mai putin de o saptamana, proiectul de lege privind reforma sistemului sanitar a fost retras din dezbatere publica, lasand in urma o multitudine de probleme nerezolvate si o stare de agitatie la nivelul publicului.

Vot de incredere pentru piata de asigurari din Romania. Austriecii aduc 40 mil. EUR la capitalul UNIQA Asigurari
UNIQA Asigurari si-a majorat capitalul social cu suma de 172 mil. lei, echivalentul a 40 mil. EUR, reprezentand o crestere cu 66% a capitalului social detinut de companie anterior, pana la valoarea de 432,27 mil. lei. Infuzia de capital operata de austriecii de la UNIQA in subsidiara din Romania a fost aprobata de CSA la finele lunii decembrie 2011 si va asigura companiei o dezvoltare solida, precum si sustinerea implementarii proiectelor noi.

Modificari la normele privind analiza nevoilor financiare ale clientilor la incheierea asigurarii de viata
Ordinului CSA nr. 11/2010, care a introdus prevederea conform careia inainte de incheierea unui contract de asigurare de viata, asiguratorii sunt obligati sa faca o analiza a nevoilor financiare ale clientului si sa le recomande pe baza acesteia o solutie financiara, i-au fost aduse o serie de completari. Ordinul CSA nr. 1/2012 pentru modificarea si completarea normelor privind informatiile pe care asiguratorii si intermediarii in asigurari trebuie sa le furnizeze clientilor, puse in aplicare prin Ordinul CSA nr. 23/2009, a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 26 din 12 ianuarie 2012.

MARSH Romania: 10 tendinte pentru 2012
Pentru anul in curs, specialistii MARSH Romania au pus la punct o lista de 10 tendinte in dezvoltare pe piata de asigurari din Romania. Acestea isi au originea in modul de derulare a activitatii pe piata de profil in anul 2011 si este probabil sa se dezvolte si mai mult in 2012 ca urmare a unor conditii de piata in plina evolutie.

Pozitia asiguratorilor vizavi de reforma sanatatii: prioritatea este definirea clara a pachetului de baza
Membrii UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania considera ca o analiza obiectiva a continutului legii sanatatii ar fi trebuit facuta intr-un cadru social cat mai larg, luandu-se in calcul toate punctele de vedere exprimate de catre specialistii in domeniu. Acest demers ar fi asigurat atat evidentierea punctelor slabe ale proiectului cat si cristalizarea unei forme finale a legii care sa satisfaca in primul rand nevoile pacientilor. Astfel, UNSAR isi exprima regretul in legatura cu retragerea proiectului de lege din dezbatere publica inainte ca toate institutiile implicate in aceasta reforma sa fi avut un dialog real pe acest subiect.

Reforma sistemului sanitar, radiografiata la RFI
Unul dintre subiectele intens dezbatute in aceasta perioada il constituie proiectul de lege privind reforma sistemului sanatatii. Acesta va constitui si subiectul discutiilor de astazi din cadrul emisiunii "Ora de Risc", difuzate de RFI - Radio France Internationale. Invitatii editiei sunt Theodor ALEXANDRESCU, Directorul General al ALICO Asigurari, Alexandru CIUNCAN, Secretarul General al APPA - Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, si Oleg DORONCEANU, Senior Editor, Publicatiile PRIMM.«    1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    »
Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto