Daune auto

Vara aduce reduceri la asigurarile ASIROM

Asirom
ASIROM, companie membra a VIENNA Insurance Group, deruleaza pe toata perioada verii o campanie promotionala prin care ofera clientilor existenti, dar si celor noi, posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% la asigurarea CASCO, asigurarea proprietatii pentru persoane fizice sau juridice, asigurarea de accidente si asigurarea de calatorie in strainatate.

Oferta promotionala este valabila in perioada 1 iunie - 31 august 2012, pentru toti cei care detin deja o polita de asigurare activa la ASIROM sau cei care incheie o polita noua, acestia urmand sa beneficieze de reduceri incepand cu a doua asigurare achizitionata.

Promovarea campaniei este realizata pe canalele de comunicare online, radio si la punctele de vanzare, iar cei interesati de aceasta oferta promotionala pot gasi detalii pe site-ul companiei www.asirom.ro.

Grupul austriac VIG este prezent in Romania prin trei companii - ASIROM, BCR Asigurari de Viata si OMNIASIG (noua companie nascuta din fuziunea OMNIASIG si BCR Asigurari, proces finalizat la inceputul acestei luni). Grupul detine cea mai mare cota de piata din Romania - 27,4%, aferenta unui volum de subscrieri de 511 mil. EUR, la nivelul anului 2011, in scadere nominala cu 4,7% fata de anul anterior.

Sursa: 1asig.ro  
www.daune-auto.ro