Daune auto

PIRAEUS Insurance Broker a lansat o noua platforma de vanzare online si mizeaza pe asigurarile de sanatate

PIRAEUS Insurance Broker a lansat ieri o noua versiune a site-ului www.piraeusinsurance.ro. Acesta integreaza acum solutia informatica back-office de emitere asigurari online, cu o gama extinsa de produse oferite si cu o interactivitate sporita.

"Dupa aproape 3 ani de investitii majore si constante in noul sistem IT integrat cu Call-Center-ul, a venit vremea pentru un refresh in ceea ce priveste site-ul de emitere online. Daca vrei sa-ti faci loc in aceasta nisa a asigurarilor online, trebuie sa te preocupe, pe langa investitia de care aminteam, si sa tii pasul cu tot ceea ce este nou in domeniu, solicitat chiar de clientii tai, in definitiv. Ca si in IT, unde orice gadget nou aparut ieri poate parea desuet maine, asa si in domeniul vanzarilor online trebuie sa ai acea determinare de a te reinventa si de a te plia pe nevoia consumatorului devenit in ultima vreme mult mai interesat de conditiile de asigurare si tarife", declara Cristian BALANICA, Director General, PIRAEUS Insurance Broker.

Prin noul format al site-ului, PIRAEUS Insurance Broker pune un accent deosebit pe asigurarile private de sanatate oferite clientilor sai de catre BUPA International, printr-un site co-branded. Furnizorul britanic de servicii medicale este cel mai important jucator pe piata asigurarilor de sanatate din lume, cu peste 8 milioane de clienti in peste 190 de tari. Acesta este primul asigurator privat de sanatate care a lansat un plan de asigurari specific si destinat atat angajatilor companiilor multinationale prezente pe piata, cat si expatilor.

"Mizam pe aceasta forma de asigurare atat de necesara industriei de asigurari, care ar constitui, in opinia mea, un nou vehicul de crestere pentru piata interna. Dupa o tentativa esuata de a avea un sistem propriu, furnizorii de servicii medicale straini vad o oportunitate pe acest segment si investesc sume importante in centre medicale, servicii cu un anumit standard cu care cetatenii romani nu au fost familiarizati", declara oficialul PIRAEUS Insurance Broker.

Sursa: 1asig.ro  
www.daune-auto.ro