Daune auto

ASTRA Asigurari a reinnoit contractul cu aeroportul Henri COANDA

Aeroportul Henri Coanda
Compania ASTRA Asigurari a obtinut contractul de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti a Aeroportului International Henri COANDA, pentru perioada 2012-2013, pentru care va incasa o prima de 242.500 EUR (1 mil. lei), potrivit anuntului de atribuire al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB). De asemenea, ASTRA a castigat si licitatia pentru asigurarea bunurilor aferente punctului de lucru Aeroportului Henri COANDA si Clubului Aeroport Eforie Sud, pentru suma de 1,54 mil. lei.

Cele doua contracte au fost atribuite companiei ASTRA in data de 3 aprilie a.c., in urma licitatiei la care au mai participat inca doi asiguratori, potrivit site-ului de licitatii electronice dgmarket.ro.

In 2011, contractul de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti a Aeroportului International Henri COANDA a fost incheiat pentru suma de 219.000 lei, fiind atribuit tot companiei ASTRA, in data de 18 martie anul trecut.

CNAB activeaza din februarie 2010, fiind infiintata prin fuziunea aeroporturilor internationale Henri COANDA si Aurel VLAICU (Baneasa), si realizeaza managementul si coordonarea operationala si a proiectelor de dezvoltare si modernizare a celor doua aeroporturi.

Printre clientii ASTRA din domeniul aviatiei, in afara de CNAB, se mai numara si Aeroportul Mihail KOGALNICEANU din Constanta si AEROCLUBUL Romaniei. De asemenea, ASTRA Asigurari si-a consolidat an de an pozitia de lider al asigurarilor de aviatie, detinuta din anul 2007, si prin reinnoirea contractelor de asigurare cu companiile ROMAVIA, BLUEAIR, ROMAERO si AEROSTAR. Scoala Superioara de Aviatie Civila este, de la inceputul anului 2008, un alt client important in portofoliul companiei.

Sursa: 1asig.ro  
www.daune-auto.ro