Daune auto

Cuvantul brokerilor de asigurare si al furnizorilor de servicii medicale trebuie ascultat la elaborarea reformei in sanatate

`Cuvantul asiguratorilor a fost ascultat foarte tarziu in ceea ce priveste reforma in sanatate, practic abia dupa ce a fost facut draftul acesteia. Nu este corect! Nu poti face o reforma pe banii altora. Consultarea tuturor e absolut necesara intr-un cadru care sa generalizeze proiectul final al legislatiei`, a precizat Alexandru APOSTOL, Directorul General al MAXYGO Broker de Asigurare.

"In ceea ce priveste brokerii de asigurare, trebuie urmata reforma care s-a desfasurat in pensiile private de Pilon II. Brokerii nu trebuie exclusi intrucat sunt singurii care au o forta de vanzare puternica care poate sprijini in forta campania de informare a populatiei", a completat APOSTOL.

Totodata, in grupul de lucru care participa la realizarea legii sanatatii "trebuie inclusi furnizorii de servicii medicale si Colegiul Medicilor care sa poate emite un punct de vedere cat mai complet in privinta reformei. Trebuie sa participe toti factorii implicati", a completat Alexandru NICOLESCU, Business Development Manager, ACADEMICA.

"In primul rand, ne intereseaza un proces transparent al achizitiei de servicii medicale de la furnizori. De asemenea, eu, ca si furnizor, lucrez si cu statul si cu asiguratorii privati. Pentru a avea un parteneriat corect si pentru a ne putea sustine business-ul este important sa decontam serviciile medicale la tarifele reale ale pietei", a completat reprezentantul ACADEMICA.

Totodata, potrivit participantilor la Ziua Asigurarilor de Viata si Sanatate la FIAR 2012, bugetul atribuit sanatatii ar trebui inevitabil majorat, intrucat cheltuielile cu sanatatea vor creste pe fondul imbatranirii populatiei si a morbiditatii.

Sursa: 1asig.ro  
www.daune-auto.ro