Daune auto

Acte necesare dosar de dauna RCA si CASCO - Carpatica Asig

Actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de dauna CASCO sau RCA la Carpatica Asig.

Ati fost implicat intr-un accident cu doua autovehicule si fara vatamari corporale?
Nu trebuie decat sa intocmiti un formular de Constatare amiabila completand cu atentie toate campurile, in special cele referitoare la culpa si sa nu acceptati atribuirea responsabilitatii daca nu va considerati vinovat, precizand in mod explicit aceasta pe formular.

Ati fost implicat intr-un accident cu mai mult de doua autovehicule si au rezultat vatamari corporale?
Contactati cea mai apropiata Sectie de Politie pentru a va elibera documente din care sa rezulte circumstantele producerii accidentului si cine este persoana vinovata de producerea lui.

Documente necesare la avizarea daunei : * Actele mentionate pe acest site reprezinta minimum necesar pentru deschiderea dosarului de dauna ; inspectorii de dauna CARPATICA ASIG pot solicita in functie de cazul Dvs. acte suplimentare dupa efectuarea constatarii.

Documentele de mai sus, reprezinta o enumerare a documentelor ce este util sa le aveti la indemna pentru avizarea daunei si nu reprezinta documentele necesare pentru solutionarea daunei.

Dupa furnizarea datelor prevazute de formularul de avizare veti primi numarul de dosar care trebuie retinut si va este prezentata lista unitatilor service colaboratoare ale societatii.

Actele necesare la avizare

Avarii produse de catre asiguratii RCA la CARPATICA ASIG:

Avarii produse autovehiculelor asigurate CASCO
Asiguratii CASCO se vor prezenta la centrele noastre de dauna din toata tara cu urmatoarele acte:

Furturi de/din autovehiculele asigurate CASCO
In caz de furt anuntati imediat sectia de politie pentru a obtine proces verbal de constatare necesar la avizarea daunei.

Avarii produse de catre asiguratii Carte Verde
Asiguratul Carpatica Asig este obligat sa instiinteze in cel mai scurt timp asiguratorul RCA cu privire la producerea evenimentului si sa precizeze imprejurarile cu privire la acest eveniment.

Persoana pagubita va vizualiza la adresa www.fpvs.ro la Reprezentanti de despagubiri Carpatica Asig SA pentru identificarea si contactarea corespondentului nostru din strainatate care va gestiona cazul.

Sursa: Carpatica Asig  
www.daune-auto.ro