Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Accident sau dosar dauna


Uniqa Acte necesare dosar dauna RCA si CASCO - Uniqa
Actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de dauna CASCO sau RCA la Uniqa

ABC Asigurari Reasigurari Acte necesare dosar dauna RCA - ABC Asigurari Reasigurari
Actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de dauna CASCO sau RCA la ABC Asigurari Reasigurari.

Dosar de dauna CASCO - Credit Europe Asigurari
Etape pe care trebuie sa le urmati pentru deschiderea si solutionarea unui dosar de daune auto Casco la Credit Europe Asigurari-Reasigurari.

Dosar de dauna RCA - Generali Asigurari
Etape pe care trebuie sa le urmati pentru deschiderea si solutionarea unui dosar de daune auto RCA la Generali Asigurari.

Acte necesare dosar dauna RCA si CASCO - Euroins
Actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de dauna CASCO sau RCA la Euroins.

Acte necesare dosar dauna RCA si CASCO - Allianz-Tiriac
Informatii utile si actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de dauna CASCO sau RCA la Allianz-Tiriac.

Dosar dauna RCA , CASCO si Carte Verde - Omniasig
Informatii utile si actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de daunaRCA , CASCO si Carte Verde la Omniasig.

Dosar de dauna CASCO si RCA - Groupama
Documentele necesare si etape pe care trebuie sa le urmati pentru deschiderea si solutionarea unui dosar de daune auto Casco si RCA la Groupama.

Acte necesare dosar de dauna RCA si CASCO - Carpatica Asig
Actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de dauna CASCO sau RCA la Carpatica Asig.

Acte necesare la Dosarul de dauna - informatii generale
Informatii generale despre continutul diferitelor tipuri de dosare de dauna. In functie de asiguratorul dvs. aceste informatii pot diferi.

Dosar de dauna CASCO - Generali Asigurari
Etape pe care trebuie sa le urmati pentru deschiderea si solutionarea unui dosar de daune auto Casco la Generali Asigurari.

Asirom Logo Acte necesare dosar dauna auto in strainatate pentru CASCO, RCA / Carte Verder, CMR - Asirom
Actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de daunaCASCO, RCA / Carte Verder sau CMR la Asirom pentru evenimente ce au avut loc in strainatate.

Asirom Logo Acte necesare dosar dauna RCA si CASCO in tara - Asirom
Actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de dauna CASCO sau RCA la Asirom pentru evenimente ce au avut loc in tara.Ultimile articole
Au intrat in vigoare normele CSA privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Ordinul CSA nr. 12/2012 pentru punerea in aplicare a normelor privind autorizarea si desfasurarea activitatii de subscriere si cedare in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 449 din 5 iulie a.c. Proiectul de norme a fost aprobat de Consiliul CSA in sedinta din 6 iunie 2012 si prevede ca necesarul de capitaluri proprii ale asiguratorilor sa fie determinat in functie de estimarile cu privire la subscrierile riscurilor de catastrofa naturala si de programul de reasigurare al acestora.

Aviva Aviva si-a vandut jumatate din participatia detinuta la Delta Lloyd
Aviva al doilea mare asigurator de pe piata din Marea Britanie, si-a vandut jumatate din participatia sa detinuta la rivala olandeza Delta Lloyd, scrie capital.ro.

Eureko Eureko pleacă din Romānia după pierderi de 30 de milioane de euro īn opt ani
Economia romānească pierde īncă un investitor străin. Olandezii de la Eureko pleacă din ţara noastră la īnceputul anului viitor, după pierderi īnsemnate.

CSA a aprobat normele privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat, in sedinta din 5 iunie 2012, proiectul de Norme privind autorizarea, subscrierea si cedarea in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala.

Aeroportul Henri Coanda ASTRA Asigurari a reinnoit contractul cu aeroportul Henri COANDA
Compania ASTRA Asigurari a obtinut contractul de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti a Aeroportului International Henri COANDA, pentru perioada 2012-2013, pentru care va incasa o prima de 242.500 EUR (1 mil. lei), potrivit anuntului de atribuire al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB). De asemenea, ASTRA a castigat si licitatia pentru asigurarea bunurilor aferente punctului de lucru Aeroportului Henri COANDA si Clubului Aeroport Eforie Sud, pentru suma de 1,54 mil. lei.

Asirom Vara aduce reduceri la asigurarile ASIROM
ASIROM, companie membra a VIENNA Insurance Group, deruleaza pe toata perioada verii o campanie promotionala prin care ofera clientilor existenti, dar si celor noi, posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% la asigurarea CASCO, asigurarea proprietatii pentru persoane fizice sau juridice, asigurarea de accidente si asigurarea de calatorie in strainatate.

Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto