Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Tractari auto


Bucuresti (6) Caras-Severin (1) Cluj (5) Dolj (1)
Ilfov (1) Sibiu (1)


Easy Insurance Solutions logo Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare va ofera consultanta si cele mai bune contracte de asigurari de pe piata. Poti comanda online o asigurare auto RCA, auto CASCO, imobil sau viata ori acceseaza site-ul www.easy.com.ro pentru mai multe informatii.


Tentation Grupp

tractari auto si asistenta rutiera


Adresa: str.Kiev Nr.39
Sibiu, Sibiu
Mobil: 0745 23 99 32; 0724 23 99 32; 0760 23 99 32
E-mail: contact@tractari-sibiu.com
Web site: www.tractari-sibiu.com
orar
NON STOP


Orar Info logo Informatiile cu privire la programul de lucru sunt oferite prin intermediul site-ului Orar Info (www.orar.info).

Daca informatiile societatii sau unitatii dvs. nu se regasesc in acest site va puteti inregistra gratuit prin intermediul Orar Info completand formularul de inscriere.


Ultimile articole
Opel SUV Mokka Opel a publicat preturile pentru noul SUV Mokka
Opel a lansat primul sau SUV sub-compact pe piata din Germania. Cu promisiunea de a revolutia acest segment, constructorul auto german ofera noul Mokka la un pret de baza de 18.990 Euro (cu TVA de 19% inclus) pe piata din Germania.

BMW Seria 1 BMW Seria 1, din 2014 cu tractiune fata
BMW ar putea propune o versiune cu tractiune fata in gama Seria 1. Acesta va deriva din a treia generatie MINI si va fi lansat in anul 2014, sub denumirea BMW Seria 1 GT.

Toyota Prius Toyota dezvolta o tehnologie de alimentare a locuintei cu energie electrica de la masinile hibrid
Viitoarele modele hibride de la Toyota vor beneficia de un sistem ce permite alimentarea locuintei cu energie electrica provenita din acumulatorii autovehiculului. Tehnologia V2H va functiona bidirectional, atat de la sursa de curent casnica spre bateria masinii, cat si invers.

Renault - conceptul Captur Un crossover similar cu Nissan Juke va lua locul lui Renault Modus
Renault va inlocui de anul viitor minivanul Modus cu un crossover asemanator cu Nissan Juke. Viitorul model va avea ca sursa de inspiratie conceptul Captur.

Dacia Lodgy Dacia a lansat in Romania noul monovolum Lodgy
Noul Dacia Lodgy a fost lansat oficial pe piata din Romania, evenimentul de lansare fiind urmat de patru zile de Porti Deschise, timp in care cei interesati pot testa cel mai nou model al constructorului auto roman.

Primul circuit de viteza din Romania, la 40 km de Bucuresti
Pasionatii de motorsport din Romania vor avea in curand primul circuit de viteza din Romania. Motorpark Romania va fi construit in apropierea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti, si va avea 4100m lungime.

Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto