Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

S-au decernat premiile asteptate de intreaga piata de asigurari!

Cele mai performante companii de asigurari romanesti si retelele lor teritoriale au fost premiate aseara, in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, acordate de Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Aproape 400 de lideri si specialisti din asigurari si din alte domenii conexe au fost prezenti la editia a XII-a a traditionalei ceremonii, desfasurata ieri, 26 martie, la Hotel Radisson BLU.

MARILE PREMII, decernate companiilor de asigurari, au fost:
 • ALLIANZ-TIRIAC Asigurari - Marele Premiu - Compania de Asigurari a Anului
 • ASIROM VIG - Compania Anului - Asigurari Generale
 • BCR Asigurari de Viata - Compania Anului - Asigurari de Viata
PREMIILE SPECIALE MANAGERUL ANULUI au fost adjudecate in acest an de catre Florina VIZINTEANU, Presedinte Directorat, BCR Asigurari de Viata (PREMIUL SPECIAL MANAGERUL ANULUI - ASIGURARI DE VIATA) si Mihail TECAU, Presedinte, BCR Asigurari VIG (PREMIUL SPECIAL MANAGERUL ANULUI ASIGURARI GENERALE).

La categoria PREMII PENTRU COMPANII DE ASIGURARE, GENERALI Asigurari si-a adjudecat in acest am PREMIUL PENTRU EXCELENTA, in vreme ce ALICO Asigurari si GROUPAMA au primit PREMIUL PENTRU CALITATEA SERVICIILOR in Asigurari de Viata, respectiv Asigurari Generale. OMNIASIG VIG a primit PREMIUL PENTRU TRADITIE SI STABILITATE, in vreme ce companiei ASTRA Asigurari i-a fost decernat TROFEUL PRIMM.

Cele mai bune produse de asigurari din anul 2012 au fost desemnate:
 • Asigurarea suplimentara pentru afectiuni grave, ING Asigurari de Viata - Produsul anului la Asigurari de Viata
 • IMM Protector, EUROINS - Produsul anului Asigurari Generale.
PREMIILE SPECIALE PENTRU CREATIVITATE au fost acordate companiei PLATINUM, pentru produsul PLATINUM HoReCa si companiei UNIQA Asigurari, pentru UNIQA Mobil.

Ca la fiecare dintre cele unsprezece editii anterioare, Revista PRIMM - Asigurari & Pensii a premiat si reusitele companiilor de brokeraj in asigurari.

Astfel, MARSH a fost declarat Brokerul Anului si s-au acordat si trei PREMII SPECIALE PENTRU PARTENERIAT:
 • PIRAEUS Insurance Broker & DOMO
 • NETRISK Romania & eMAG.ro
 • OTTO Broker & SIGNAL Iduna
SAFETY Broker a fost desemnata Compania de brokeraj preferata de asiguratori, iar Cristian BALANICA, Director General al PIRAEUS Insurance Broker, a intrunit cele mai multe voturi ale companiilor de asigurari pentru reprezentantul companiilor de brokeraj cu care au cea mai buna colaborare.

Lista PREMIILOR SPECIALE a continuat cu:
 • PREMIUL SPECIAL PENTRU INTREAGA CARIERA - Ion BRATULESCU
 • CONTRIBUTIA LA DEZVOLTAREA PIETEI ASIGURARILOR - Radio EUROPA FM, Directia Politiei Rutiere - IGPR, PRO FIDUCIARIA
 • DEZVOLTARE DURABILA - ASITO Kapital
 • PROFESIONISTI DE SUCCES - Ciprian GRIGORESCU, Florin CALIN, Ionut LOSONTI, Dragos CIOCAN, Filip STAVROSITU, Andrei MIRAUTA, Madalin ROSU, Alin BAIESCU, Adrian LUPESCU, Tiberiu MAIER, Iuliana RUSEI.


In cadrul aceleasi ceremonii, au fost acordate Diplome sucursalelor si agentiilor companiilor aflate pe primele 5 locuri in Topurile Judetene de asigurari generale, de viata si de brokeraj de asigurari. De asemenea, au fost acordate premii pentru fiecare dintre cele 8 regiuni de dezvoltare, fiind recompensate 3 companii de asigurare si de brokeraj in asigurari.

Pentru a vedea Premiile Judetene si Regionale, accesati www.primm.ro.

In curand, veti putea urmari pe www.xprimm.tv inregistrarea Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, iar pe www.1asig.ro si www.primm.ro, galeria de imagini de la ceremonie.

Sursa: 1asig.ro  


Easy Insurance Solutions logo Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare va ofera consultanta si cele mai bune contracte de asigurari de pe piata. Poti comanda online o asigurare auto RCA, auto CASCO, imobil sau viata ori acceseaza site-ul www.easy.com.ro pentru mai multe informatii.Ultimele articole
Au intrat in vigoare normele CSA privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Ordinul CSA nr. 12/2012 pentru punerea in aplicare a normelor privind autorizarea si desfasurarea activitatii de subscriere si cedare in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 449 din 5 iulie a.c. Proiectul de norme a fost aprobat de Consiliul CSA in sedinta din 6 iunie 2012 si prevede ca necesarul de capitaluri proprii ale asiguratorilor sa fie determinat in functie de estimarile cu privire la subscrierile riscurilor de catastrofa naturala si de programul de reasigurare al acestora.

Aviva Aviva si-a vandut jumatate din participatia detinuta la Delta Lloyd
Aviva al doilea mare asigurator de pe piata din Marea Britanie, si-a vandut jumatate din participatia sa detinuta la rivala olandeza Delta Lloyd, scrie capital.ro.

Eureko Eureko pleacă din Romānia după pierderi de 30 de milioane de euro īn opt ani
Economia romānească pierde īncă un investitor străin. Olandezii de la Eureko pleacă din ţara noastră la īnceputul anului viitor, după pierderi īnsemnate.

Asirom Vara aduce reduceri la asigurarile ASIROM
ASIROM, companie membra a VIENNA Insurance Group, deruleaza pe toata perioada verii o campanie promotionala prin care ofera clientilor existenti, dar si celor noi, posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% la asigurarea CASCO, asigurarea proprietatii pentru persoane fizice sau juridice, asigurarea de accidente si asigurarea de calatorie in strainatate.

PIRAEUS Insurance Broker a lansat o noua platforma de vanzare online si mizeaza pe asigurarile de sanatate
PIRAEUS Insurance Broker a lansat ieri o noua versiune a site-ului www.piraeusinsurance.ro. Acesta integreaza acum solutia informatica back-office de emitere asigurari online, cu o gama extinsa de produse oferite si cu o interactivitate sporita.

Aeroportul Henri Coanda ASTRA Asigurari a reinnoit contractul cu aeroportul Henri COANDA
Compania ASTRA Asigurari a obtinut contractul de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti a Aeroportului International Henri COANDA, pentru perioada 2012-2013, pentru care va incasa o prima de 242.500 EUR (1 mil. lei), potrivit anuntului de atribuire al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB). De asemenea, ASTRA a castigat si licitatia pentru asigurarea bunurilor aferente punctului de lucru Aeroportului Henri COANDA si Clubului Aeroport Eforie Sud, pentru suma de 1,54 mil. lei.

CSA a aprobat normele privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat, in sedinta din 5 iunie 2012, proiectul de Norme privind autorizarea, subscrierea si cedarea in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala.

Dacia Lodgy Dacia a lansat in Romania noul monovolum Lodgy
Noul Dacia Lodgy a fost lansat oficial pe piata din Romania, evenimentul de lansare fiind urmat de patru zile de Porti Deschise, timp in care cei interesati pot testa cel mai nou model al constructorului auto roman.

Primul circuit de viteza din Romania, la 40 km de Bucuresti
Pasionatii de motorsport din Romania vor avea in curand primul circuit de viteza din Romania. Motorpark Romania va fi construit in apropierea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti, si va avea 4100m lungime.

Toyota Prius Toyota dezvolta o tehnologie de alimentare a locuintei cu energie electrica de la masinile hibrid
Viitoarele modele hibride de la Toyota vor beneficia de un sistem ce permite alimentarea locuintei cu energie electrica provenita din acumulatorii autovehiculului. Tehnologia V2H va functiona bidirectional, atat de la sursa de curent casnica spre bateria masinii, cat si invers.

Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto