Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Dosar de dauna CASCO - Credit Europe Asigurari

Etape pe care trebuie sa le urmati pentru deschiderea si solutionarea unui dosar de daune auto Casco la Credit Europe Asigurari-Reasigurari.

Etapa 1:

Completarea constatului amiabil (care trebuie sa fie completat, fara stersaturi si corecturi, de catre soferii implicati in accidente rutiere care se soldeaza exclusiv cu avarierea autovehiculelor conduse) sau solicitarea de emitere a documentului de introducere in reparatie a autovehiculului (eliberat asiguratului care solicita o despagubire in baza unui eveniment in urma caruia a fost avariat exclusiv autovehiculul asigurat Casco) de catre companie; daca se impune, anuntarea organelor abilitate (politie, pompieri, etc.) cu privire la eveniment (ATENTIE: daca din eveniment au rezultat victime nu modificati pozitia vehiculului si nu parasiti locul accidentului fara incuviintarea politiei)

IMPORTANT luati masurile necesare ca autovehiculul sa nu sufere si alte avarii (verificati in urma accidentului ca autovehiculul sa nu prezinte scurgeri de lichide, scurtcircuite, avertizari de avarii pe tabloul de bord etc.)

Obtinerea actelor oficiale din partea organelor abilitate: proces verbal / autorizatie reparatie (daca este cazul).

Etapa 2:

Societatea trebuie sa fie avizata in scris despre producerea evenimentului in termen de 3 zile lucratoare de la producerea sa, iar in cazul furtului in maxim 24 ore de la constatarea acestuia la fax: 021 408 04 49.

Dupa obtinerea actelor mentionate mai sus, inclusiv cele emise de organele abilitate (daca este cazul), trebuie se va prezentati la unul din punctele de constatare daune Credit Europe Asigurari.

Deschiderea unui dosar de daune in Bucuresti si Iasi:
Imediat ce este posibil, dupa producerea evenimentului, asiguratul va notifica dauna in scris, prin e-mail (daune@ceasigurari.ro) si/sau fax (021.408.04.49) si va contacta reprezentantii companiei, prin intermediul numarului de telefon 021 408 04 05.

Deschiderea unui dosar de daune in alte orase:
Imediat ce este posibil, dupa producerea evenimentului, asiguratul va notifica dauna in scris, prin e-mail (daune@ceasigurari.ro) si/sau fax (021.408.04.49) si va contacta call-center-ul specializat, prin intermediul numerelor de telefon 0756.59.59.59 (Orange) sau 021.659.59.59 (Romtelecom), pentru stabilirea etapelor aferente deschiderii dosarului.

La constatare aveti nevoie de urmatoarele acte, in original si copie:
  • constatul amiabil si/sau procesul verbal de la organele abilitate ? originalul ramanand la companie;
  • autorizatia de reparatie, daca este cazul;
  • talonul (certificatul de inmatriculare);
  • delegatia/procura notariala (in cazul autovehiculelor detinute de persoane juridice, precum si in
  • cazul in care se prezinta la constatare alta persoane decat proprietarul autovehiculului, persoana fizica);
  • buletinul/cartea de identitate a soferului/proprietarului;
  • permisul de conducere al soferului;
  • copia politei RCA a vinovatului (in cazul in care vinovat de producerea accidentului este o terta persoana)
In toate cazurile se va prezenta la constatare soferul care a fost implicat in eveniment si care a declarat evenimentul la organele abilitate!

Etapa 3:

Dupa deschiderea dosarului de dauna, inspectorul de dauna va va indruma catre un service corespunzator marcii masinii dumneavoastra (caz in care plata reparatiei se va face prin virament bancar de catre Credit Europe Asigurari in favoarea service-ului recomandat la care s-a facut reparatia Autovehiculul va fi ridicat doar cu acordul societatii)

In cazul in care la demontare se vor constata si alte avarii ce se datoreaza evenimentului asigurat, aveti obligatia sa instiintati de indata societatea pentru a se intocmi un proces suplimentar de constatare a daunelor.

De asemenea reparatia se poate efectua la un service ales de dumneavoastra, caz in care societatea va efectua decontarea catre dumneavoastra pe baza documentelor (facturi, devize, chitante, copie OP) in original, prin virament in maxim 15 zile.

In cazul in care ati finalizat lista documentelor necesare, trebuie sa le transmiteti in cel mai scurt timp la reprezentantul Credit Europe Asigurari care a deschis dosarul de dauna.Easy Insurance Solutions logo Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare va ofera consultanta si cele mai bune contracte de asigurari de pe piata. Poti comanda online o asigurare auto RCA, auto CASCO, imobil sau viata ori acceseaza site-ul www.easy.com.ro pentru mai multe informatii.Ultimele articole
Au intrat in vigoare normele CSA privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Ordinul CSA nr. 12/2012 pentru punerea in aplicare a normelor privind autorizarea si desfasurarea activitatii de subscriere si cedare in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 449 din 5 iulie a.c. Proiectul de norme a fost aprobat de Consiliul CSA in sedinta din 6 iunie 2012 si prevede ca necesarul de capitaluri proprii ale asiguratorilor sa fie determinat in functie de estimarile cu privire la subscrierile riscurilor de catastrofa naturala si de programul de reasigurare al acestora.

Aviva Aviva si-a vandut jumatate din participatia detinuta la Delta Lloyd
Aviva al doilea mare asigurator de pe piata din Marea Britanie, si-a vandut jumatate din participatia sa detinuta la rivala olandeza Delta Lloyd, scrie capital.ro.

Eureko Eureko pleacă din Romānia după pierderi de 30 de milioane de euro īn opt ani
Economia romānească pierde īncă un investitor străin. Olandezii de la Eureko pleacă din ţara noastră la īnceputul anului viitor, după pierderi īnsemnate.

Asirom Vara aduce reduceri la asigurarile ASIROM
ASIROM, companie membra a VIENNA Insurance Group, deruleaza pe toata perioada verii o campanie promotionala prin care ofera clientilor existenti, dar si celor noi, posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% la asigurarea CASCO, asigurarea proprietatii pentru persoane fizice sau juridice, asigurarea de accidente si asigurarea de calatorie in strainatate.

PIRAEUS Insurance Broker a lansat o noua platforma de vanzare online si mizeaza pe asigurarile de sanatate
PIRAEUS Insurance Broker a lansat ieri o noua versiune a site-ului www.piraeusinsurance.ro. Acesta integreaza acum solutia informatica back-office de emitere asigurari online, cu o gama extinsa de produse oferite si cu o interactivitate sporita.

Aeroportul Henri Coanda ASTRA Asigurari a reinnoit contractul cu aeroportul Henri COANDA
Compania ASTRA Asigurari a obtinut contractul de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti a Aeroportului International Henri COANDA, pentru perioada 2012-2013, pentru care va incasa o prima de 242.500 EUR (1 mil. lei), potrivit anuntului de atribuire al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB). De asemenea, ASTRA a castigat si licitatia pentru asigurarea bunurilor aferente punctului de lucru Aeroportului Henri COANDA si Clubului Aeroport Eforie Sud, pentru suma de 1,54 mil. lei.

CSA a aprobat normele privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat, in sedinta din 5 iunie 2012, proiectul de Norme privind autorizarea, subscrierea si cedarea in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala.

Dacia Lodgy Dacia a lansat in Romania noul monovolum Lodgy
Noul Dacia Lodgy a fost lansat oficial pe piata din Romania, evenimentul de lansare fiind urmat de patru zile de Porti Deschise, timp in care cei interesati pot testa cel mai nou model al constructorului auto roman.

Primul circuit de viteza din Romania, la 40 km de Bucuresti
Pasionatii de motorsport din Romania vor avea in curand primul circuit de viteza din Romania. Motorpark Romania va fi construit in apropierea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti, si va avea 4100m lungime.

Toyota Prius Toyota dezvolta o tehnologie de alimentare a locuintei cu energie electrica de la masinile hibrid
Viitoarele modele hibride de la Toyota vor beneficia de un sistem ce permite alimentarea locuintei cu energie electrica provenita din acumulatorii autovehiculului. Tehnologia V2H va functiona bidirectional, atat de la sursa de curent casnica spre bateria masinii, cat si invers.

Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto