Daune auto Daune Auto este un proiect sustinut de
Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare
Easy Insurance Solutions
 
Roviniete.ro
Cele mai citite articole
Anunturi
 

Acte necesare dosar dauna RCA si CASCO - Uniqa

Uniqa
Actele necesare pentru deschiderea si solutionarea dosarul de dauna CASCO sau RCA la Uniqa

Informatii utile daune auto RCA Bucuresti

Acte necesare pentru constatare:
 • Constat amiabil (pentru accidente usoare in care au fost implicate 2 autovehicule),proces verbal de la politie sau autorizatie de reparatie + Anexa II;
 • tichet RCA auto vinovat;
 • Copie talon, BI delegat, BI + permis conducere auto in timpul accidentului;
 • Delegatie (auto. pe firma) sau procura notariala (daca nu vine proprietarul la constatare);

Incepand cu 6 iulie 2009, constatarile RCA se vor face zilnic la Service Auto Cobalcescu din str. Splaiul Unirii nr. 311, intre 08.00 - 16.00. Informatii suplimentare la telefon : 021-3275448; 021-3086385; 021-3086389. *** ORICE FEL DE ACTE CARE TREBUIESC ADUSE ULTERIOR LA DOSAR SE DEPUN IN B-DUL UNIRII, NR 59 Tel: 021.327.54.48/ 021.308.63.89/ 021.308.63.85, Fax: 021.327.54.46

Informatii utile daune CASCO Bucuresti

In cazul producerii unui eveniment rutier imprevizibil si neplacut, dupa obtinerea actelor oficiale din partea Politei, trebuie sa va adresati Centrului de Constatare Daune din cadrul Sucursalei Bucuresti pentru avizarea daunei :
 • direct la sediul Sucursalei Bucuresti din bd. Unirii, nr.59; de luni pana joi, intre orele 8-17:00 sau vineri intre 8-16:00
 • la numerele de telefon : 0758.063.830; 0758.063.831; 0758.063.832; 0758.063.833; 0758.063.834; 021-3275448; de luni pana joi, intre orele 8-17:30 sau vineri intre 8-16:30
 • la e-mail: avizaridaunebucuresti@uniqa.ro non-stop, urmand ca in cazul in care avizarea se face in zilele lucratoare dupa ora 17:30 sa fiti contactat a doua zi sau daca avizarea se face in weekend sa fiti contactat luni


Informatiile pe care trebuie sa le furnizati la anuntarea evenimentului asigurat sunt:
 • seria şi numărul poliţei facultative precum şi numele asiguratului;
 • data accidentului şi locul producerii evenimentului asigurat;
 • numărul de înmatriculare al autovehicului asigurat şi seria de şasiu;
 • numele persoanei de contact şi telefonul sau e-mail-ul acesteia;
 • numele şi telefonul persoanei care face notificarea.


Important! Documente necesare pentru deschiderea unui dosar de dauna:
 • copie a poliţei de asigurare şi a chitanţei de plată a primei de asigurare ;
 • certificat de înmatriculare auto asigurat (talon)– copie;
 • permis de conducere conducător auto asigurat – copie;
 • delegaţie, pentru persoane juridice– original;
 • procură notarială dacă se prezintă altă persoană decât asiguratul (pentru persoane fizice) – original;
 • act identitate delegat sau împuternicit – copie;
 • originalul procesului verbal emis de Poliţia Rutieră (sau după caz Anexa 2) / Dovada de furt /Constatului amiabil de accident/Declaraţia de eveniment (în cazul în care sunt produse numai pagube materiale la autovehiculul dvs.)
 • actele necesare procedurii de regres,când vinovat de eveniment este un terţ;
 • scrisoare de cesiune de la bancă, în cazul în care poliţa a fost cesionată de către titular în favoarea băncii.


*ORICE FEL DE ACTE CARE TREBUIESC ADUSE ULTERIOR LA DOSAR SE DEPUN IN B-DUL UNIRII, NR 59 Tel: 021.327.54.48

Sursa: Uniqa  


Easy Insurance Solutions logo Easy Insurance Solutions Broker de Asigurare Reasigurare va ofera consultanta si cele mai bune contracte de asigurari de pe piata. Poti comanda online o asigurare auto RCA, auto CASCO, imobil sau viata ori acceseaza site-ul www.easy.com.ro pentru mai multe informatii.Ultimele articole
Au intrat in vigoare normele CSA privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Ordinul CSA nr. 12/2012 pentru punerea in aplicare a normelor privind autorizarea si desfasurarea activitatii de subscriere si cedare in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 449 din 5 iulie a.c. Proiectul de norme a fost aprobat de Consiliul CSA in sedinta din 6 iunie 2012 si prevede ca necesarul de capitaluri proprii ale asiguratorilor sa fie determinat in functie de estimarile cu privire la subscrierile riscurilor de catastrofa naturala si de programul de reasigurare al acestora.

Aviva Aviva si-a vandut jumatate din participatia detinuta la Delta Lloyd
Aviva al doilea mare asigurator de pe piata din Marea Britanie, si-a vandut jumatate din participatia sa detinuta la rivala olandeza Delta Lloyd, scrie capital.ro.

Eureko Eureko pleacă din România după pierderi de 30 de milioane de euro în opt ani
Economia românească pierde încă un investitor străin. Olandezii de la Eureko pleacă din ţara noastră la începutul anului viitor, după pierderi însemnate.

Asirom Vara aduce reduceri la asigurarile ASIROM
ASIROM, companie membra a VIENNA Insurance Group, deruleaza pe toata perioada verii o campanie promotionala prin care ofera clientilor existenti, dar si celor noi, posibilitatea de a beneficia de o reducere de 15% la asigurarea CASCO, asigurarea proprietatii pentru persoane fizice sau juridice, asigurarea de accidente si asigurarea de calatorie in strainatate.

PIRAEUS Insurance Broker a lansat o noua platforma de vanzare online si mizeaza pe asigurarile de sanatate
PIRAEUS Insurance Broker a lansat ieri o noua versiune a site-ului www.piraeusinsurance.ro. Acesta integreaza acum solutia informatica back-office de emitere asigurari online, cu o gama extinsa de produse oferite si cu o interactivitate sporita.

Aeroportul Henri Coanda ASTRA Asigurari a reinnoit contractul cu aeroportul Henri COANDA
Compania ASTRA Asigurari a obtinut contractul de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti a Aeroportului International Henri COANDA, pentru perioada 2012-2013, pentru care va incasa o prima de 242.500 EUR (1 mil. lei), potrivit anuntului de atribuire al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB). De asemenea, ASTRA a castigat si licitatia pentru asigurarea bunurilor aferente punctului de lucru Aeroportului Henri COANDA si Clubului Aeroport Eforie Sud, pentru suma de 1,54 mil. lei.

CSA a aprobat normele privind subscrierea si reasigurarea riscurilor de catastrofa naturala
Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat, in sedinta din 5 iunie 2012, proiectul de Norme privind autorizarea, subscrierea si cedarea in reasigurare a riscurilor de catastrofa naturala.

Dacia Lodgy Dacia a lansat in Romania noul monovolum Lodgy
Noul Dacia Lodgy a fost lansat oficial pe piata din Romania, evenimentul de lansare fiind urmat de patru zile de Porti Deschise, timp in care cei interesati pot testa cel mai nou model al constructorului auto roman.

Primul circuit de viteza din Romania, la 40 km de Bucuresti
Pasionatii de motorsport din Romania vor avea in curand primul circuit de viteza din Romania. Motorpark Romania va fi construit in apropierea comunei Adancata, la mai putin de 40 de kilometri de Bucuresti, pe DN Urziceni-Ploiesti, si va avea 4100m lungime.

Toyota Prius Toyota dezvolta o tehnologie de alimentare a locuintei cu energie electrica de la masinile hibrid
Viitoarele modele hibride de la Toyota vor beneficia de un sistem ce permite alimentarea locuintei cu energie electrica provenita din acumulatorii autovehiculului. Tehnologia V2H va functiona bidirectional, atat de la sursa de curent casnica spre bateria masinii, cat si invers.

Acces rapid
Informatii utile
Noutati
Centre daune Service autorizat Asiguratori Alte informatii
Parteneri
© Daune Auto